mineirem Kızlar benim 2. Gebeliğim kız olucak 17. Haftadan beri uzandığımı farketmesin basıyo tekmeyi dışarıdan hissediliyo oğlumda bu kadar erken tekmelememisti canımı acıtıyo çok günde rahat 20 30 kez tekme atiyo benim hissettiğim tansiyonla bunun bi ilgisi var mıdır bazen aşağı aşağı tekmeliyo artık kemiklerim aciyo çünkü
meltemonen mineirem benim ilk gebeliğim mesela 17. haftadan beri hissediyorum 🤗 hatta geçen haftasonu karnım aşağı doğru inik diye korktum hastaneye gittim, karın ağrım da vardı 😂 meğerse bebek ayağını karnıma dayamış, tam ağrı olan yerdeydi ayakları 😂
Nesossssss Mom872 maşallah benimki inanılmaz hareketli zaten hiç durmadı:) herkes çoktan öğrenmen lazımdı falan dedi bilemiyorum bende ilk bebeğim çünkü:)
meltemonen Nesossssss doğuma başka biri yapacaksa şimdiden değiştir o zaman bence.. Ben sandım ki doğuma da aynısı girecek 😂 Kız değiştir gitsin 🤭🤪
Nesossssss meltemonen ben yurt dışında yaşıyorum burda doğum doktorlarıyla kadın doktorları ayrı. Bide aynı anda iki kadın doktoruna görünemiyorum. Değiştirirsemde deneme şansım olmadığı için artık Allaha emanet dicem:)
meltemonen Kbra1997 anladım canım 🥰 hissedersin en yakın zamanda. Annenin kilosu filan da etkili mi acaba tekme vs olaylarında
Mom872 G33 Doktor da söyledi, aynısını sağlık ocağı da söyledi, aslında google’da son adet tarihine gore hesaplama yapan sayfalarda var
mineirem meltemonen kız çocuğu azcik nazik ol dimi ön teker nereye arkada oraya gitcek galiba oglumda çok hareketli😂
Nesossssss Mom872 ya maşallah 🥰 ilk olunca cinsiyet fark etmiyor zaten ama heyecan işte bugün kesin öğrenirim diye sabaha kadar uyuyamadım:)
Mom872 Nesossssss aynen sağlıklı olsunda, İnşallah kısa zamanda öğreniriz, ilk olunca insan heves ediyor birşeyler almak istiyor ve lakin cinsiyeti bilmiyoruz 😊