alininannesiii Kızlar burun akıntım var aşırı, ve hapşırma kemiklerim ağrıyor bildiğiniz ter döküyorum var mı tavsiyeleriniz 😰😰 31 haftalık hamileyim bu arada
metehaninannesiii alininannesiii kaynamış suyun içine 1 tatli kasigi bal yarim limon azicik karabiber azicik zencefil karistir sicak sicak ic iyi gelir
alininannesiii mutlugebeee covid olduğumu düşünmüyorum eşim geçen gün böyleydi ona baktım iyileşti o ondan bulaştı sanırım gripti o hastaneye de gitti o Çünkü ondan bulaştı diye düşünüyorum
okwestt alininannesiii yinede riske atmayın şuan ortalık çok kötü hamilelerde daha çok görülmeye başladı 🥺
mutlugebeee alininannesiii ihmal etmeyin bence ortalık çok kötü nasıl emin olabiliyorsunuz, kendinizide bebeğinizide riske atmayın
Dmlkdr alininannesiii şuan sizinlr aynı durumdayım sanırım salgın var eşim geçen hafta grip oldu testte negatifti o düzeldi ben çok fena grip oldum burnumdan nefes alamıyorum gözlerimden şıpır şıpır sular akıyor sağlık ocağına gittim parol burun damlası ve göz merhemi verdi sürekli mandalina portakal ama onlarda bi zaman sonra mideye asit yapıyor Rabbim şifa versin bebişler etkilenmesinde tek duam bu
okwestt alininannesiii test vermeni öneririm zaten negatif çıkarsa söylenenleri uygula derim ama lütfen hamiş anneler dikkat edelim gerekirse herkes bize küssün konuşmasın ama evinize kimseyi almayın kimselere gitmeyin
alininannesiii Dmlkdr kaç haftalık hamilesiniz bizim sağlık ocağıda yokuş yukarıda asla çıkamam şuan götürcek kimse de yok hangi damla yazdı acaba
Dmlkdr alininannesiii 19+2 yim bitane parol gözüm için fucithalmic diye bir krem burnum için ise iliadin damlayı yazdı bu damlayı 5 gün kullandıktan sonra bırakmam gerekiyormuş gece nefes alamadım bikere kllanmama rağmen burnum açıldı çok şükür