Eylul_2 Merguse Evet canım yokmuş herkes aynısını yazmış hatta iyi bile olmuş ilk önce verdiğimizi alırız napalim 🤭
Chemstry Eylul_2 beeenn. Bulantıdan 5kilo verdim bi problem olmadı şükür, bebek gelişimi önemli kiloya çok takılmayın
Eylul_2 Guneyinannesi1 Bende hiç tatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu şeyler bakalım teori doğru çıkacak mı 🤭
Eylul_2 eslemmesilaa Çok kişi mide bulantısı sebebi ile vermiş bende de bulantı var iştahım çok kapalı 🥲
gebeskaplumbaga Eylul_2 benim acayip miğde bulantım vardı 3 ayda 9 kilo verdim 3 aydan snra almaya başladım şuan 36+0 haftalığım
Eylul_2 Pambix Pambix doğuma az kalmış üstüne biraz daha alınsa hamilelik kilosunun az üstü olur bence çok iyi 🤩
Aylin2011 Eylul_2 ben veriyorum her hamilelikte ilk hamilelikte 10 kilo verdim doğuma kadar geri aldım ikincide 8 kilo verdim doğuma kadar 4 kilo aldım üçüncü gebeliğim ikizlerime hamileyim 24 haftalık olduk 6 kilo verdim daha 2 kilo aldım😂
hamisanne_63 Guneyinannesi1 78 le hamile kaldım 73 e kadar bende düştüm şuan 17 haftalığız 75 kiloyum 20. Haftadan sonra cok mu çabuk alınıyor kilolar yaaa🥴🥴
Guneyinannesi1 hamisanne_63 aynen 😅 şuan kac olmuşumdur Allah bilir istahimda açık yiyorum gec saatlere kadar 😅
caglaburak11 Eylul_2 bende 4 kilo vermiştim şuan 9. Aydayım sadece 6.5 kilo aldım bebeğim de gayet sağlıklı canım hamilelik sürecinde ne kadar az kilo alırsan Doğumun o kadar rahat oluyormuş ☺️