Ummu_osman Annecim04 henüz yumurtlama gerçekleşmemiş canım test yapmaya devam et inşallah. T çizgisi c den daha koyu olunca yumurtlama oluyor tabi yumurtlamadan sonra da takip et t çizgisi tekrar açık hale dönüşmeye başlayınca da çatlama gerçekleşiyor çatlama günlerinide degerlendir
Ummu_osman Annecim04 sanki hala yumurtlama gerçekleşmemiş gibi :/ resim atamıyorum ki göndereyim yumurtlama gününü t çizgisi çok koyu olması gerekiyor
Annecim04 Ummu_osman en koyu hali 19 ağustos ama onda da yine yumurtlama yok değil mi doğru 😌 adetime bir hafta kaldı zaten artık olursa değerlendiririz olmazsa da bir dahaki aya 😌
Mucizebebek3 Bfduam Benim de bat 8 Eylül 24′ünde çok koyuydu bugün tamamen çatlama oldu ama benim sağ tüpüm alınmıştı bu ay rahim filmi çekilip gittim adet bitimi doktor bu ay sağdan yumurtlama olacağını şansımın az olduğunu söyledi😑 Yine de bir ümit🙏
Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
mrvrm Benim de bat 8 Eylül. 21-22-23 Ağustos yumurtlama gördüm. 24ünde çatladı. Hemen ertesi gününden beri de rahim ve yumurtalıkların olduğu yerde çok hafif adet ağrısına benzer ağrı var. Döllenme ve yerleşme ağrısı olabilir mi? Çok umutluyum bu ay
Bfduam mrvrm birebir aynıyız yumurtlama çatlamada. Benimde yumurtalık ve rahimde adet ağrısı değilde kazanıyormuş gibi ağrım var ve gaz. Benzer yaşayan arkadaşlar çıkar inş yorumlarlar canım.
Cns22 https://www.hizliresim.com/mul9vm4 Benim de Bat 8 Eylül. 2 ay denedik olmadi. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu takip ettim. 12. Gun yumurtlamayı gordum. 11-12-13 degerlendirdik. İnsallah bu ay guzel haberi aliriz tum isteyenler🙏
mrvrm Cns22 ya ben de psikolojik mi diye çok düşündüm ama içten gerçekten gerildigini hissediyorum. Ara ara duruyor yine başlıyor
mrvrm Bfduam yaa gazdan da emin değilim diye yazmak istemedim 🙈 yaz olunca atletle şortla dolanıyorum. Üşütünce de gaz oluyor diye ondan mı acaba dedim. Her şeyi hamileliğe bağlamam istemiyorum. 2 3 günde bu kadar belirti çıkmaz bence 🤷🏻♀️
Bfduam mrvrm bende yorum yapamıyorum çok erken bilemiyoruz ki. Üşütünce gaz olabilirde böyle ağrılı sancılı olmaz sanki o.