Bfduam Enda bi sonraki aya inş. Cns22 amin inş. Tucee9 geçmiş olsun sende var mı? İnş bi an önce atlatırsınız. Avakado1 inş kalbindekidir, haber ver sonucu. Enda oldun mu canım? Beyza2727 inş bu ay nasip olur hepmizede Sevimlianne_adayi dua bakalım son güne kadar belli olmaz, sonucu haber verirsin. Maysasu inş sevinirsin. Asil28 amin inş. Annecim04 görün mü yumurtlamayı, kaçında bitti adetin? Nnuruss adet oldun mu?
Enda Son 1 gun erken gebelik testinde sonuc negatf bel agrisi ve sanci var yarn hasta olcam buyuk ihtmal bende elenmis saylirim
Tusami papatya56 canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla ilerler hamileliğin 🙏bize de bir umut oluyor böyle güzel haberler 🧿💖
Avakado1 Arada kasik ağrım oluyo ,bugün belimin sol tarafı ağrıdı bide yorgunluk miskinlik var buaralar . Ama içimde hamileyim hissi yok hiç bakalım neler olacak 5 gün sonra
Tucee9 Bfduam benim reglim 2 gun once bitti. Esim 5 gun once covid oldu karantinadayiz. Bu ay olmaz buyuk ihtimalle. İnsallah bu gunleri saglikla atlatiriz 🙏🙏
Enda Tucee9 çok geçmis olsun Allah sifa versin insaAllah bu skıntınin ardindan guzell haberler alirsiniz
Enda Mucizebebek3 insaAllah benimde bu gece bakalm ne olacak bu alsam bat benim icinn olmamam dilegiylee
papatya56 Tusami Sagol canım Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sanada nasip etsin bende sağlıkla kucagıma alırım insallah🤲🏻🥰