Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Hifaefraimm Bfduam cnm benide etiketlemişsin ama ben hamileyim rabbim bu etiketlediğin kişilerin hepsine ve sanada em kısa zamanda en hayırlı sağlıklıevladı nasib etsin inşallah hamileyim belki duam kabul olur inşallah 🙏🙏🙏
Bfduam Enda bi sonraki aya inş. Cns22 amin inş. Tucee9 geçmiş olsun sende var mı? İnş bi an önce atlatırsınız. Avakado1 inş kalbindekidir, haber ver sonucu. Enda oldun mu canım? Beyza2727 inş bu ay nasip olur hepmizede Sevimlianne_adayi dua bakalım son güne kadar belli olmaz, sonucu haber verirsin. Maysasu inş sevinirsin. Asil28 amin inş. Annecim04 görün mü yumurtlamayı, kaçında bitti adetin? Nnuruss adet oldun mu?
Cutemomy Bfduam ben adet olmadım bugun adet tarihim ama gecen ay sonunda ara kanamam olmuştu. O yüzden gecıkmıs olabilir
Cutemomy Bfduam 4 gun önce yaptım negatifti. Days comfort 15 tllik testti. Bekliyorum biraz daha bıkac gune kan testi vericem.
Sksksksks Bfduam adet gibi sancılarım giriyo canım 1 de aşı oldum aşıdan sonra 2 3 ay erteleyın dıyorlar galıba oyle olcak benımkı sende durumlar ne
Asil28 Sksksksks birinci aşıdan 2 ay ikinci aşıdan bir ay sonra hamile kaldım. Kimse bir şey demedi. Doktorum hamileyken bile aşı olunmasını öneriyor
Asil28 Bfduam bugün 5+0 ız, pazartesi günü 5+3 te kese için, 6+3 te kalp atışı için kontrolümüz var 🙏 Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏