papatya56 Tubi05 İnşallah pozıtıfi görürüz akıntım var bacaklarım cok agrıyo sende belirti var mı canım
Tubi05 papatya56 Canım çok sık WC gidiyorum hiç kasık ağrım yok sabah z5 de tuvaleete zor yetişiyorum
papatya56 Tubi05 İnşallah vardır canım çift çizgiyi gorelım benim kasıklarım ağrıyo bacagıma vuruyo akıntım var gecen ay kimyasal gecirdim sık tuvalete cıkıyosan hamılelık belirtisi
Avakado1 Enda sormadım canım ozaman daha çocuk denemesine baslamamistim . Şuan 4.denemem umarım olur artık
Hifaefraimm Bfduam inşallah hayırlısı ile rabbim sağlıkla kucağını za versin hayırlı bir evlat nasib eylesin sana da isteyen herkesede
Sevimlianne_adayi Bfduam uygulama 2-3-4-5-6-7 yumurtlama gösteriyor benim pek ümidim yok çokta ilişki olamadı düğün isteme falan derken sadece 5 inde oldu bat 20-21 Eylül
Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Nnuruss Serap_kartal5 inşallah çok yabancı geliyo bana annelik inşallah bi gün tadarım 7 haftalık gebeliğimde yaşadığım mutluluğu bile hatırlayamıyorum bu ay yüzümüzü güldür rabbim