Tusami Ummu_osman amin..🤲Hz Ali’nin çok güzel duası var; Allahım hakkımda olanı kalbime razı eyle, kalbimde olanı hakkımda hayırlı eyle diye 😊
Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Enda Enda ikisnin de ayni koyulukta olmasi gerekyomus ve gun gun takip edilmeliymiss bununla ilgilii cok yazi okudum ama yine de dogru sekilde mi yapiyrumm bilmiyrum😀
Ederen Bfduam insallah guzrl sonuclar alsiriniz kizlar iyi degerlendirin tumurtlama oncesi ve catlama zamanini ben ovulasyonla ilk denememde hamile kaldim
Merve_ylmz Bfduam merhaba kusura bakmayin bazi seyleri yeni yeni ogreniyorum. Bat dediginiz yada catlama dediginiz nedir
Pcosluyengec Merve_ylmz bat beklenen adet tarihindir canim . Çatlama ise ovulasyon testinde cift cizginin silikleştigi gündür yani yumurtanin catlamiş olduğu anlamına gelir . Bu gunlerde iliski değerlendirilir .
Cns22 Bu ay da olmadi bat 8 eyluldu 5 eylul bugün adetim başladı. Ovulasyon takip etmistim. Bir dahaki ay denemeye devam yapacak birsey yok.
Fatma_4224 Maysasu inşallah canım hamile olursam yada regl olursam bildiririm zaten regl olursam yine gideceğim doktora
Pcosluyengec Ben bu ay hsg cektirdim . Tam yumurtlamayi yakaladim derken eşimin covid oldugunu öğrendik . Maalesef bu ay pas gecmek zorundayiz 😕
mrvrm Salha4 regle 3 gün var. Sabah ilk idrarla test yaptım. Negatif. Sonrasında kuruma çizgisi miydi anlam veremedigim bir çizgi görür gibi oldum. Gidip test aldım başka bir tane yaptım o da negatif. Bu ay ben yokum sanırım 😔
Hifaefraimm Bfduam inşallah bacım rabbim hayırlı bir evlat nasib etsin inşallah kurban olduğum büyüktür eahmetinden sizi esirgemesin inşallah dualarım seninle ben şuan 10+6 hamileyim ilk evladım olacak inşallah herkes sağlıkla hayırla alsın kucağına