Ummu_osman papatya56 anladım canım takip et inşeallah. Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin. 🌸
Ummu_osman papatya56 demek ki sağlıklı değildi üzülme canım rabbim birşeyi aldımı yerine daha hayırlısını daha güzelini koyar sabır. 🌿
Ummu_osman Bfduam bunu bilmiyordum doğrudur canım genel olarak daha koyu olması gerektiği için takibe devam etmesini söyledim.
Tusami Bfduam @papatya56 https://resimyukle.io/r/WgebwNdrpP kızlar gölgeyi görüyor musunuz? Telefonda çok zor çıkıyor ,adete 5 gün var
Ummu_osman Tusami çok hafif bir çizgi var gibi. Keşke birazcık daha sabretseydin :) inşeallah vardır 🤲
Tusami Ummu_osman çok net çıkmıyor telefonda ama görmenize sevindim 😊internetten test sipariş etmiştim gelince dayanamadım hadi bi tanesini yapayım dedim 😊
Tusami papatya56 gölge var orada kırmızı bir gölge çıplak gözle daha net aslında. Sevinemiyorum yine de, çok net değil çünkü , sadece bir Umut var gibi 😊
Tusami mrvrm evet yakından değilde uzaktan daha net👍Ya sevinemiyorum tam net çıkmadan , ama umut var😊