Tucee9 Bfduam canim evet cok az kaldi. Ben de merakimdan catliyorum resmen ama negatif gormekten korkuyorum. Acaba yarin erken gebelik testi yapsam mi? 4 eylul regl gunum
Tusami papatya56 canım bu yumurtlama 😊değerlendirmeye başlayın , silinene kadar test yapmaya devam et 👍
papatya56 Bfduam Ben hep değerlendirdim bu haftayı dun değerlendirdim bugunde degerlenırırım yarın yapcam testi
Bfduam papatya56 yumurtlama sürecindesin, yumurtlama kanaması olabilir canım. Ins bu defa sağ salim kucağına alırsın yavrunu.
papatya56 mrvrm Ikı gundur leke leke kan gordum yumurtlama kanamasıydı galiba İnşallah bu sefer sağlıkla olur iki düşügüm var gecen ay kimyasal geçirdim
Bfduam papatya56 evet bir hafta oldu çatlama olalı, hatta dayanamayıp erken olduğunu bildiğim halde test yaptim negatifti.
papatya56 Bfduam Cok erken yapmışsın canım bekle adet gunune kadar ben bu ay test yapmıcam adetımı beklıcem erken öğrenipte stres yapmak ıstemıyorum
Tusami Bfduam kendimi gördüm bi an 😄kuzum erken ya daha çıkmaz varsa da, benim de 6 gün kaldı, testleri internetten sipariş verdim istesem de yapamam 😂sabır sabır ya sabır…🙄🙄🙄🙄