26es26es Arkadaşlar merhaba 36 haftalık hamileyim, daha önce Mine hanım takipli doğum yapanlar var mı acaba?? Doğumunuz nasıldı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Esmos26 26es26es 24. Haftamda Mine hanıma geçiş yaptım. İlk kontrolde odasından 40 dkda çıktım ne yememden tutun nasıl hareket etmem gerektiğine kadar her türlü bilgiyi verdi doktorum.. Mine hanım çok bilgili bir hekim odasından çıkarken acaba demezsiniz kesinlikle sorularınıza net cevap alırsınız telefonla ulaşabilirsiniz.. normal doğumu destekleyen bir hekim ama benim sezeryan oldu doğumum hiçbir sıkıntı yaşamadım 10 günde kendimi toparladım hekimimin elinin hafifliğinin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum.. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ☺️
26es26es Esmos26 iyi geçmiş olmasına sevindim darısı başıma inşallah doğum yaklaştıkça insan merak ediyor doğum yapacağı doktor ve ortamın nasıl olduğunu tecrübeleriniz çok değerli🙏 Umarım doğumum sizinki gibi güzel geçer
26es26es Morbis hayır olmadı 1 haftam kaldı ama normal doğum yapmış birinden detaylı bilgi de alamadım tereddütlerim var