Burcu-26 Burda yorumlarda gördüğüm muayene sonrası 4 gün kanaması sürenler var…. 1,2 gün sonra doğumu başlayanlar var… hamilelik öncesi jinekolojik muayene oldum tabi elle yapılmıyor ultrason cihazı ile bakılıyor 3 kez muayene olmuştum ve hiç kanama olmamıştı….
LivaveLeyla Burcu-26 zorunlu sezeryan doğum yaptım ama çatı muayenesi oldum evet kanamam oldu bildiğin adetimin ilk günü gibiydi hatta baya yoğundu
GKP22 Burcu-26 oğlumda nöbetçi doktorun muayenesinden sonra az bi kanamam oldu kontrolde doktoruma anlattım nişanın geldi galiba doğum yakın mı diye sorduğumda muayene sonrası kanama olmuştur nişan öyle olmaz demişti 40. Haftamda doğdu oğlum
Halimeege Burcu-26 ilk oğlumda çatı muasinden sonra aşırı lekelenmem oldu ve gecesine bardaktan bosalircasina kanamam oldu. Hastaneye gitmiştik doğum başlamıştı suni sanciyi dayamialar banada ağrı kesici yapıyoruz demişlerdi ilk ya bilmiyorum tabi 22 saat sonra doğurmuştur ayyy neydi ya 2. Oğlumda evde kendim sancımi çektim hastaneye gittim 7 cm açıklık 11 de gittim 13.04de doğurdum
Guzelyuvam kanamam ilk gün oldu baya da geldi ama 38de çatı muaynesi olmuştum 40da doğurdum etkilemedi beni
BlueMoon Kac haftalıkken yapıyorlar arkadaşlar muaneyi,ben cuma kontrole gidicem 37+3 olucam yapar mi muayne?
Nasibenliyor Halimeege canım çatı muayenesi alttan muayene ile aynı sey mı. Doktor bana acıklı var mı diye bKmak istedi alttan bende korktum baktırmadım 35. Haftada kanama oluyor diye. Aynı sey mı
Eylem_kaya07 Çatı muayenesi oldum, 3 günde bir kontrol de oluyorum çatı muayenesi ama hala açılmam yok ve doğum gerçekleşmiyor
Nasibenliyor Halimeege ben dun dun dedım ki doktora alttan muayene catı muayenesi gıbı mı yok dedi ultrason ile bakcm dedi ıyıkı ınanmamısım. Ve yaptırmayı cıktım
Halimeege Burcu-26 hayır olmadım evde nişanın geldi evde kendimi takip ettim sancılarım 5 dkya düşüncede gittim
GKP22 Burcu-26 ben 32. Haftadan beri muayene oluyordum sancılarım çıktığı için ama kanama olan muayenemde 39+5dim
Burcu-26 Halimeege gebe eğitimine gitmiştim orda ebe doğum öncesi ebe çatı muayenesi yapar demişti uygun değilse. Sezaryen olursunuz demişti o zaman da hani açıklık olmuş ama sezaryen e gidiyorsun geç mi kalınıyor muayene için kafam karıştı
eemek 37+5 de çatı muayenesi oldum. Kanamam oldu, doktorum nişanın geldi, bebek 1 haftaya gelebilir belki de daha erken dedi. O gün kanamam lekelenme gibi devam etti. Regl ağrısı gibi kasık ağrım oldu ama ertesi gün geçti. 5 gün oldu gelen giden yok.
Halimeege Burcu-26 ama zaten herşey yolundaysa doktorun son ana kadar ters birşey olmazsa normal doğum sezeryansa zaten ya bir sorun vardır yada kendin istiyosundur .