Yasemen Hanımlar merhaba ben şuan 18 haftalık hamileyim iki oğlum var kızım olsun cok istiyorum hayırlısı ile tabi ...13 haftalık iken doktorum erkek gibi dedi daha sonra 14.haftada başka bir doktora gittim kız gibi Dedi sonra 16. Haftamda tekrar kendi dontoruma gittim ve evet kız kesin dedi cok cok mutlu olduk tüm aile ama rüyalara İnanan biriyim ve cok rüya görüyorum rüyamda gördüğüm nesnelerin açıklamalarında doğacak erkek cocuk vs açıklamalar var sizce nedir aslı cok merak ediyorum ve yanılma olabilir mi Cok heveslendik öyle işte Size yaZmak istedim ilk defa yazıyorum uzun oldu ama şimdiden vakit Ayırdığınız için teşekkür ederim🌸
Mavi1 Yasemen rüyalar tersine çıkar derler bilemedim kız gibi anlattıklarınıza göre erkekte anlaşılıyor sanırım, Rabbim gönlünüze göre versin
Rasev Yasemen bende hep ruyamda erkek goruyorum ruyalar hep terine oluyo sizinde inşəAllah oyle olur Rabbim gonlunuze gore versin
Yasemen Amin🙏🏽İnşallah dediğiniz gibi olur ya da ben evham yaptım da etkilendim çünkü durmadan bu kadar seviniyorum ya gerçek olmazsa diye endişeleniyorum