Meralcnbz teachervera ovalayarak cikmiyor malesef canm ya bebegin cani daha cok yaniyor siz yinede deneyin insallah cikar jilete gerek kalmadan
Meralcnbz teachervera eltimde ovaladi hep ama cikmamisti ordan biliyorum belki sizinki cikar canm cok gecmis olsun ama gecici bisey korkulcak bisey yok Rabbim korur meleklerimizi
b_e_b_e Benim bildigim ovdukca her banyo öncesi dökülüyo. Jilet hiç duymadım🤭 yapmayın bence öyle bişey sakın😳
Sarew bilnazo68o bana da çok söylediler sırt dikenini çıkardın mı falan diye ne olduğunu bilmediğim için bi araştırma içine girmiştim açıkcası kendiliğnden geçen bişeymiş sonuç da üzerine düşmeye çok da gerek yok stresten başka birşey değil bazı şeyler 🤷🏼♀️
bilnazo68o Sarew ben hiç duymadım da görmedim de bi. Oğlumda da öyle tüylenme yoktu hiç tertemiz di. 😁
aybarsdefne teachervera iki çocugumdada vardı Kaynanam yapmıştı bizdede her banyoda ovduk sabunsuz kendiliğinden dökülüyor yani niye oluyor bilmiyorum ama oluyor 🙂
teachervera Gzmkrt Ben de dün duydum. Teyzem bebek görmeye geldi. Dedi dikenleri çıkardınız mı ne dikeni dedim öyle bir şey yok sırtında. Banyoda suda ov çıakr dedi. Bugün yıkarken yaptık şok olduk sırtında diken gibi şeyler 😀
ahsenkdnz teachervera oğlumda kaynanamla oturuyordum onlar bilmiyordu annem yanima geldi kac günlüğüne oğluma banyo yaptırım sırtını eliyle ovalayıp dikenler çıktı sonra karışmadık her banyoda aynı sekil eliyle ovaladi onlarda kayboldu
Deryaderinn teachervera Yağ ile ovmak masaj yapmak daha doğruymuş hava alamasi gerekliymis diğer türlü enfeksiyon neden olabilir miş,netten öğrendiğim