mrveknblt Hilalkorkmaz permatikle mi ? Siz bebekken, sizden mi ? Bebekte diken de böyle bi şey ilk kez duyuyorum da şaşırdım
Hilalkorkmaz mrveknblt öyleymiş babam annem anlatıyordu bende onlardan dinlediğim kadarıyla biliyorum
esra2908 mrveknblt belkide hani bebek gelişim sırasında anne karnında tüylü oluyor snra gelişim oldukça anne karnında dökülğyormuş o tüyler ya hatta bazı bebekler erken doğduğund tüylü doğuyor sonra dökülüyor ya acaba o dökğlen tüyleri kıl kökleri mi vucütlarında kalıyor 🤔kafamda deli sorular
teachervera Ysmmmnn Sırtında kuru iken gözükmüyor. Banyoda liflerken de yok. Ama suda iyice ovunca böyle diken gibi şeyler çıkmaya başlıyor. Ben de teyzemden duyunca ovaladım bayağı diken tarzı şeyler çıktı. Kıl kökü galiba
frambuaz teachervera her yıkadıgında sırtını ovaladıgında dökülüyorlar canım her banyo yaptığında muhakkak ovala sırtını kendılıgınden dusuyorlar bır sure sonra sakın jilet fılan vurma cocuga kendılıgınden dökülen şeye jilet mi vurulurmus
teachervera Deletedmom9823 Oluyormş canım. Ama banyoda sırtını masaj yaparak ovalayınca kendini gösteriyor.
Meralcnbz Deletedmom9823 yok canm her bebekte olmuyor nadir gorulen birsey ama bebegin cani cok yaniyor bu serecte malesef alinmasi gerek o dikenlerin😔
mrveknblt esra2908 evet o tüyler doğuma kadar bebekten dökülüyormuş, erken doğumlarda tüylü doğabiliyormuş. Dediğiniz gibi belki kalanlar oluyordur yeniden gelişiyordur her sey olabilir 🤷🏻♀️ bende anneannemi arayıp sorcam merak ettim
Cute-Mom teachervera ananem söylemişti bizede yengemin bebeğine yapmıştık bebe yağı ile sırtını ovaladı ve komple sırtı diken oldu onları tek tek cımbızla bebeğe zarar vermeden çıkarmıştı
esra2908 teachervera 😂 tüylü doğdu mu bende arkadaşlarıma soruyom kimse bilmiyor ama çocuk doğunca bi deneyesim yok değil 🤣annesinin minik kirpisi
teachervera Deletedmom9823 Sen doğum yapınca her banyoda elinle sırtını ovala canım. Ben bilmiyordm dün öğrendim bugün Aren in 40 ı çıktı 😀umarım geç kalmadım
Mom789 Deletedmom9823 ben topuk dikenini bile daha idrak edememisken nasil oluyor o diye sirt dikeni cikti 😂 yok anam bitmiyor hergun yeni bisey ogreniyoz Washington Universitesi tip fakultesinmezunu gibiyim artik 😂
AskNaz teachervera ben bunu duymuştum yiğenlerime yapmıştı ablamlar bebekte çok gaz problemi olmasın diye yapılıyor diye biliyorum kırkı dolmadan banyoda sırtını ovalıyorsunuz diken gibi bişeyler çıkıyor onları koparmamanız gerekiyo kendi kendine düşüyo onlar bebeği acıtmıyor bu şekilde duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabiki 🙄
esra2908 teachervera netten baktım görselleri var gerçkten böyle bişey var ama bildiğiniz gözenekler siyah gözüküyor
teachervera Deletedmom9823 😀😀😀Hayırlısı ile doğumunu yap canım. Aklım sende hep. Bak benm kadar doktor fobisi olan yoktur. Selda hoca ile aştım bunu doğumdan acayip korkardım. Doğumda öyle çok korkulacak bir şey değil. Normali bilmiyorum ama sezeryan rahat geçti hiç yatmadım. Sen normal istiyorsun İnş istediğin gibi olur. Kaç haftalık oldun