Haticekckylmz SemraErkann 2hafta once yapildi banada ozele gidiyorum dr recete yazdi eczaneden 49tl aldim
Haticekckylmz SemraErkann ilk ignemide ozeldeki dr yazdi receteyi ben devlet hastanesine gittim orda hemsire vurdu ozaman sigortam yoktu 200vermistik igneye sadece
SemraErkann Gamzeclska ilk gebeliği etkilemiyor kan uyuşmazlığı ama ikinci gebelikte iğne vurdurmak gerekli ve yararlı ilk gebelikte bana da doğum yaptığım gün ayağa kalktığım gün hemen yapmışlardı
SemraErkann biiiidamla 28 2. Gebeliğim canım ilk gebeliğimde doğum yaptığım gün. Ayağa kalktığımda yapıldı
biiiidamla SemraErkann benimde 2. Gebeliğim ve bu hafta annemlere gidiyorum onun içim sordum sanırı iğneyi orda yaptıracağım...çok teşekkürler bilgi için
Haticekckylmz SemraErkann devlet yaziyormu bilmiyorum ozelde yazdirdim ignemi alfim devlette vurdular sadece
SemraErkann ArzuBaysal bana da yapmadı üstelik özele gidiyorsun niye Buraya geldim diye adam üstün oldu sanki Burda aynı parayı vermeyeceksin dedi bana şok oldum
Esmagnc SemraErkann Valla yazmama gibi bir şansı yok elinizde kan uyuşmazlığı tahlili varsa gidin şikayet edin bu ne saçmalık birde o iğnenin zamanında olması gerek belli bir haftadan sonra vurulamıyor.
SemraErkann Esmagnc var canım yapmadı bana reçete verecekmiş ben onunla eczacı deposuna gidecekmişim eczacı deposunun belirlediği eczaneden alacakmışım iğneyi alrkende muayene parasını da verecekmişim öyle de öyle kafam karıştı bunaldım artık
Esmagnc SemraErkann tamam canım doğru söylüyor reçete parası 3 tl muayene ücreti en fazla 50 tl ödersin kimo kadar bile etmeyecek . Reçeteni al eczaneye git yüksek miktarda ücret ödemeyeceksin.
Sevval SemraErkann geçen hafta yaptırdım devlette ücret alınmadı doktor yatışımı yaptı iğne oldum 10 dakika sonra çıktım özele gittiğiniz için yapmamışlar yoksa sorun olmuyor