Mnlycck Son ikidir hastaneye gidiyoruz göstermiyor ayağıyla kapatıyor eliyle kapatıyor erkek gibi dedi ama kesin bişey söylemedi çok güzel şeyler var almak istiyorum ama cinsiyeti belli değil sizin bebişlerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz
Elsu26 Mnlycck 20+6 hala bilmiyorum 😒😂 23+1 de detaylı ultrasona gidicem inşallah o zaman öğrenirim 😂😂
Sekerkupu Mnlycck 20-21. Haftaya kadar ogrenemedik bizde 🤗 33.haftaya kadarda yüzünü görmemiştik kizlar nazlı olu diyorlar ama bilemedim 😅
Mnlycck Guneyinannesi1 biz kız beklerken doktor erkek gibi demesi bizi çok şaşırttı bir sonraki gittiğimde değişir mi acaba kordon falan olabilir gördüğüm dedi bilmiyorum artık
Guneyinannesi1 Mnlycck yani bende kız diye düşünmüştüm erkek çıktı 😅 doktor emin konuşmamış değişebiliyor ama çok merak ediyorsan başka doktora daha git baksinlar cinsiyetine
Elsu26 Mnlycck malesef karışıklık olabiliyor ablama 18 de kesin kız dediler 21 de detaylı ultrason da erkek çıktı
Mnlycck Elsu26 arkadaşımda da aynısı oldu erkek dediler iki hafta sonra tekrar gittiğinizde kız dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun
Guzelyuvam Elsu26 bizede bi erkek bi kız 13de renkliden baktı kesin kız dedi değişir mi korkuyorum 😂 bi kızım var iki kız kardeş olurlar diye hayal ediyorum inşallah değişmez 🙏🏼
Mnlycck Sekerkupu bende öyle biliyordum ama fazla ümitlenmiyorum o yüzden zamanı gelince elbet öğrencem sizde inşallah yüzünü görürsünüz minik tırtılın 🌸