Z_Arslan demirmommm tabiki hocam çok şükür . Benjm zaten görev yaptığım ilçeyle aramda 150km var ilaç gibi geldi bu izin
demirmommm erseerse Evet sürekli test yaptırmak da çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun bu dönemde en çok biz ikilemde kaldık.
demirmommm Esraomer Sizin en azından bir ay kalmış. Yine de zor ama test tabi ki. Dört ay test olmam gerekecek benim.
Esraomer demirmommm ya işte hamileyken aşı olmaya çekindim az bi şey kalmışken de olmak istemedim açıkçası şimdi biraz zor olacak ama idare edecem artık
Alone demirmommm biz velilerden de aynısı istendi (kreş için). Sürekli covid testi yaptırsam o sırada şu halimle beklerken kesin covid olurum ztn diye düşünerek mecburi olarak ilk dozumu yeni yaptırdım
demirmommm Ouzc Dört beş gün dedi bir tanıdığım doktor ama kendi doktoruma soracağım haftaya kontrolde.
UzayLavin Ben de 2 doz biontech aşısı oldum. 23 haftadayım. Ben kendi müdür yardımcım ile görüştüğümde idari izin olmadığı , bu sene de muhtemelen olmayacağını söyledi. Şehirden şehire farklılık mı gösteriyor. Ben anlamadım
lunam UzayLavin hayır şehirden şehire farklılık gösteremez. 2021/13 cumhurbaşkanlığı genelgesine göre gebeler için idari izinler devam ediyor.
Serel demirmommm Ben de bulunduğum il ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Anlamadığım bu idari izin illere göre farklılık gösterebilir mi? MEBİM i aradım bilgi edinme başvurusu oluşturdum. Verilen cevap resmi gazete ve genelgeye göre gebelerin idari izni devam ediyor.
demirmommm Serel Hayır hocam bir idari izin varsa herkesi kapsar illere göre ayrım olmaz. Bence devam edecek ama net olmadığı için idareler tam bilgi vermiyor galiba
demirmommm UzayLavin Hocam biraz daha bekleyin milli eğitime sorarsınız olmadı devam etmesi lazım bence
Thecellist UzayLavin hocam resmi yazı isteyin kalktığına dair ki böyle bi yazı yok o yüzden izinler devam.