Nidaaa28 leylo29 şimdiye kadar bende kızım olacakmıs gıbı hissediyodum da şu görüntüsünden sonra erkek gibi 🤷🏼♀️
leylo29 Nidaaa28 Vlla icimden ole geldi canim hayirlisi olsun once saglik olsun da Fark etmez bnim icin. Yani ama gonlumde kizim olsun istiyom😉
Nidaaa28 leylo29 amin inşaAllah hayırlısı olur. 12+1 bebişim şuan gostermedı. Erkek olsaydı gosterırdı dıye dusunuyorum ama görüntüsünü görüncede erkek gibi geldi ☺️
Nidaaa28 Nidaaa28 devlet pek soylemıyor ya bende devlete gıdıyorum inşaAllah soyler. Ayın 15 inde randevum benimde. İkili tarama yaptırdin mi kuzum
leylo29 Nidaaa28 Hersey hayirlsi tabi bitanem bnde kiz olsun istiyom ama erkek de olsa hic sorun degil saglikli hayirli evlat sunda yeterki
leylo29 Nidaaa28 canimya ayniyiz senle 3 gun var aramizda bnde 12 haftalik ama haftaya hastaneye gitcem bakalim devlet soliycek mi cinseyetini
leylo29 Nidaaa28 Yok gittigimde yaptircam 11 haftalikken gittim erken dedi haftaya carsamba yaptircam bakalim
Nidaaa28 leylo29 leylo29 leylo29 Allahım sağlıklı güzel haberler versin inşaAllah kuzum benim. Aynen canım bende kızım olsun çok istiyorum ama erkek olursada çok sevinirim. İkisinin de yeri ayrı 🥰
leylo29 Nidaaa28 Herseyin hayirlisi olsun herkes icin tatlim benim İns gonlumuzden gecenler olsun hepimizin bebişleri😘