Sisi Merhabalar hanımlar aslında doğum yapalı 1 ayı geçti 40 ımız çıktı ama anca vakit bulabildim yazmaya 🥰 ilk kızım 2018 yılında normal doğumla dünyaya geldi. Artık kardeş istedi bizden vakti gelmişti çok şükür geçen sene ekim ayında hamile olduğumu öğrendim ve kızıma bir bacı geliyordu yani ikinci kızım yoldaydı🥰 öyle böyle derken ilk kızım 39 haftalık doğduğu için bu daha erken doğar dedi doktorlar bile ama gelin görün ki nazlı kızım 40 haftayı devirdi daha gelmedi kilosu da 4 kiloyu bulunca doktorum doğumu başlatma kararı aldı hastaneye yatışım yapılcaktı 3 cm açılmam vardı ama sancı yoktu önce eve gitmeyi istedim. O sırada tabi eve taksi ile geçmedim metro ile gidelim dedik eşimle sebebi iseee metronun merdivenlerini kullanmaktı. Böylece gidiş geliş dersek baya bi merdiven inip çıkmış oldum eve geldim duşumu aldım valizleri aldık hastaneye gittik derken hastane kapısında hafiften sancılarım gelmeye başladı🥰 yatışım yapıldı ebe muayene etti açıklık 4 cm olmuş dedi 🥰 suyumda sızmaya başlamış hafiften neyse suyumu patlattı. Sancılarım hemen başladı ama çok hafif hafif 4 5 dk da bir geliyordu ilk 4 saat sancılarım hiç şiddetli değil çok hafif hafif geliyordu pilates topunda her sancım geldiğinde zıpladım nefes ile kontrol altına aldım böylece daha kolay geçiridm benim için en zoru son 1 saatti şiddetlendi. Sancı geldiği zaman eşim masaj yaptı. Açılmam 8 cm olmuştu sancım o kadar şiddetlendiki doktor 1 saate doğurursun en geç dedi ama çok şükğr o sancıları 15 dk çektim artık dayanamıyodum yatağa tırmanıyodum bildiğiniz ebeyi çağırdım dayanamıyorum diye muayene etmeye geldi daha bakmadna hemen doğumhaneye dedi 😁 neyse gittik doğumhaneye 5. Ikınmada kızım doğdu başı biraz zor çıktı ilk kızıma göre o yüzden makata doğru içten yırtılmam oldu ama çok değil 4 5 dikişim felan vardı. Neyse kızım doğdu çok şükür bembeyaz bir bebek 🥰 ilk kızım çikolata gibi esmer bu kızım ise bembeyaz süt gibi 😍🥰 3800 gr 55 cm olarak dünyaya geldi şuan yanımda uyuyor Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🌸 ilk doğumumda 16 saat sncı çekmiştim bunda ise 5.5 saat felan çok kısa oldu şükğr
Ysmmmnn Sisi gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün benimde ikinci gebeliğim 37+4 teyim ilk beneğiniz kaç kilo doğdu benim ilk beneğim 39+1 de doğdu 3650 gr çatınız basık falan dendimi
bilnazo68o Sisi ay maşallah sağlıkla büyütün. Darısı bize inşallah bende kızımı beklşyprum ikinci normal doğumla 🤗bir oplum var. Bakalım nasıl olcak. İnşallah kolay geçer böyle okudukça içim rahatlıyor
Berlaysgl Sisi gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün🌸bende ilk kızımı 2018 normal doğumla doğurdum şimdi ikinciye gebeyim bakalm bu gebelik, bebek, doğum, nasl geçicek yine kızımdaki gbi heyecanlıyım 🥰🙏Sağlıcakla büyüt yavrularını❤️
Sisi Ysmmmnn ilk bebeğim 39+2 de 3450 doğmuştu canım hayır denmedi öyle birşey çatımın çok uygun olduğunu çok rahat doğuracağımı söylemişti doktorum
bsra46 Ya maşallah gözünüz aydın herkes ikinci doğum daha hızlı oluyor diyor inşallah benimde öyle olur. 2018 eylül doğumlu kızım var Simdi de 30 haftalık hamileyim darısı bana inşallah
Sisi bsra46 hayır yürüyüş yapamadım pandemiden dolayı maalesef evde kızım var onla da zor olurdu. Sadece son ay squat ve plates topu ile hareket yaptım birde adaçayı içtim son 2 haftada. Sizde hayırlısı ile kavuşursumuz inşallah çok kolay geçer doğumumuz🥰
bsra46 Sisi son ay derken 36. Haftada falan mi başladınız. Benimde aklımda ahududu yaprağı çayı ada çayı hurma squat yapmayı planlıyorum
bsra46 Sisi yaklaşık 8 saat sürmüştü suni sancı vermişlerdi öğleden sonra 14.30 gibi 21.40 da kızım doğmuştu
Sisi bilnazo68o inşallah ilk doğumunu kolay mıydı? Merak etmeyin ikinciler hep kolay oluyormuş öyle diyorlar🥰 kötğ düşünmeyin
Sisi Berlaysgl teşekkğr ederim 🌸 daha yeni sanırım gebeliğiniz inşallah sağlıkla kolayla kucağınıza alırsınız 🥰
bilnazo68o Sisi şöyle gece sancım başladı suyum sızdı. Sabah 7de hastaneye girdim 13.30 da oğlum doğdu suni sancı da aldım. Kolay doğdu ama dikiş beni çok zorladı uyuşmadan çok kötüydü çok acılıydı. Bunda az olmasını ümit ediyorum hemencecik de doğmasını 😁