Bidinannesi Merhaba kızlar, ınvitae firması ile nipt test için konuştuk her şey iyi güzel kan almaya geldiler. Yarın sizi ödeme için ararlar dediler arayan soran eden kimse olmadı dün. bu süreç nasıl işliyor yaptıranlar yazabilir mi
Ela20 Bidinannesi ben o firmaya yaptırmıştım arayacak demişlerdi aramamıslardi firmayı kendim bizzat aradım ve ödemeyi yaptım aramalarını beklemeyin
Bidinannesi hilal8689 teşekkür ederim 7 10 iş günü demişlerdi 3. Gündeyiz. Ödeme almadılar diye o süre uzar mı acaba diye endişelendim sonuçta ben ödeyeyim dedim kendileri biz sonra ararız dedi 😂😂
Bidinannesi hilal8689 11+1 de yaptırdım ya covid geçirdim de ikili üçlü dörtlü sırayla stres olacağıma ne var ne yoksa çıksın dedim ondan yaptırdımm
Ela20 Bidinannesi ben işkillendim o zaman kanı alıp gittiler bir şey olacağından değil ama olsun kafaya takardim ödedim rahat ettim
Bidinannesi Ela20 aradım biz gözü tok firmayız kanı gönderdik ulaştığında alıyoruz parayı o zaman arıcaz dedii artık ne kadar doğru bilemicem 😂😂 aynen ya kan verdim zaten bi çocuk geldi belli ki yeni mezun rock bardan çıkmış tarzda eyvah dedim bu mu kan alcak sonra ses gelmeyince de noluyoruz dedim 😂😂 yana yakıla buralara soruyodumm ahaha
Ela20 Bidinannesi siz bölge yöneticisini mi aradınız yoksa firmanın asıl yerini mi? Asıl yerinin irtibat numarası bu 0850 888 8432. Bana da yeni mezun biri gelmişti kan almaya ama titiz temiz aldı gözüm tuttu. Firmadan da memnun kaldım her ihtimale karşı iki tüp alıyorlar bu iyi bir şey bir firma bir tüp alıyor çıkmaz yeterli gelmezse sonradan tekrar alınıp bakılıyor fakat bu arada yaklaşık bir ay geçmiş oluyor.
Ela20 Bidinannesi firmadan çok memnun kaldım fakat bölge yöneticisinden hiç memnun olmamıştım işi bağlayan a kadar anlaşan a kadar güzel güzel kibar kibar konuştu tamam dedikten sonra anında ağız değiştirdi telefonu hemen açmadı kafama bir şey takıldı sormak istedim geçiştirdi ters ters cevap verdi pes dedim bu kadar olmaz bir gün öncesi bilgi almak için aradığım da konuşan bu değildi sanki sonuç gelene kadar çatlattı adam.
Bidinannesi Ela20 aynenn 2 tüp aldıı yok özlem hanım diye biriyle görüştüm benn istanbul bölge yöneticisi sanırım veya bilmiyorum doktorun verdiği proşürde onun numarası vardı siz hangi şehirdesinizz istanbul benimki belki ondan mı acaba numara da 0535 659 32 62 bakalım kaç günde gelecek 7 10 dedi ama uzar diye düşünüyorum 😂
Ela20 Bidinannesi ben Balıkesir deyim ege yöneticisiydi bölge bölge yöneticiler değişiyor. Yöneticiyi gözüm tutmayınca o yazdığım numaradan arayıp firma ile iletişime geçtim. Bana 15 gün içinde gelir sonuç dediler 13. Gün öğrendim sonucu fakat sizin önce gelir çünkü direk İstanbul’dan yurtdışına çıkacak benim Balıkesir’den bursa Bursa’dan İstanbul istanbul dan yurtdışı o nedenle birkaç gün ileri tarih atar
Bidinannesi Ela20 ay ne kadar tatlısınız ya doğum oldu mu sizde bilmiyorum ama umarımm sağlıkla kolaylıkla alırsınız minişinizi kucağınıza duamı aldınızzz
Ela20 Bidinannesi 😊🌸 amin inşallah 🤲bebiş doğmadı daha 32 hafta bitti sağlıkla mutlulukla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
hilal8689 Ela20 balıkesirde kime gidiyorsunuz. Bende balıkesirdeyim. Kanı ertan beyin muayenesinde vermiştim. Kendileri gelmediler.