Zeyze14 Merhabalar arkadaşlar aşı olup doğum yapan var mı aramızda acaba? Aşı olmayı düşünenler için en azindan aklımizdaki sorulara cevap olur yazdıklarıniz.
gizzzy35 Valla ben henüz çok yeni hamileyim. Ancak benim doktorum hamilelik boyunca asla önermedi. Doğum sonrası ol kendini koru. Ya da olacaksan Sinovac ol eski tip aşı inaktif ama biontech mrna uzun vadede sonucu belli değil dedi. Ben düşünmüyorum.
Zeyze14 gizzzy35 Ben de olmayı düşünmüyordum tüm yaz annemlerin yanında izole oldum bı şekilde fakat bu hafta eşim covid oldu 1 doz biontech olmuştu onu öğrenince ve öyle hafifte geçmiyor korktum açıkçası. Okullar da açılacak kızım okula gidecek ondan nasıl koruyacağım kendimi yani olmaya karar verdim.
gizzzy35 Zeyze14 Herkesin kendi görüşü tabi ki. Ama ben düşünmüyorum. Çünkü hamilelerde gözlenmemiştir diye bir ibare var özellikle biontechte. Ben bu riski göze alamam
MyUniqueBaby Ben ilk doz sivonac vurulmuştum hamile olduğumu bilmiyordum ama hiçbir şey olmadı çok şükür sapasağlamız
MyUniqueBaby Zeyze14 Doğum yapmadım henüz ama ikili dörtlü tarama testlerimi va yaptırdım hepsi temiz çıktı. Bir de bir zararı olsa düşük tehlikesinin en yüksek olduğu zaman yaptırmışım ben muhtemelen kaybedebilirdim bebeğimi
milayerli Ben hamile olduğumu bilmeden ilk doz biontech olmustum şimdi doktorum doğumdan sonra ikinci dozu ol diyor 🤷🏼♀️