Smyrayldrm NaileCryn masalhh cnm ınslh banda saglıkla bır kız evladı nasıp etsın kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 🙏
dertist Smyrayldrm ikisinide yasamis biri olarak soyliyim kizlarimda miyde bulantim cok oldu kasiklarim hep agridi canim eksi istedi oglumda miydem az bulandi tatli istedi canim surekli birde bel agrim oldu hep
Smyrayldrm dertist benıde mıde bulantım cok cnm yaa ıstahım yok zorla yoyrm sankı sag gogusm cok agrıyo bu gunde gecen gun solda hıssetım hafıften cnm
Zhraaltun Smyrayldrm hc inanma boyle seylere canm her hamilelik kndine ozel ikimci kizima hamileyim okadr farkki ki ikisinde yasadiklarim oyuzden çok takilma
Smyrayldrm Zhraaltun yaa cnm nebılım 2 tane oglum var bıtane kız ıstıyrm sglıkla once cevremdekıler bana diyeli Buda erkek olur dıyrlar kafam cok karısık yanı
Zhraaltun Smyrayldrm rabbm once sağlıklisini versin bnm hala erkkmi acaba diyen var agzinn ortasina vurasim geliyo 😁 30 haftadayim dusun karnim sivri yuzum guzellesiyo die erkkte sen bize soylemiyosun diyolar. Sen bakma kmdeye allh ginlune göre versn
Smyrayldrm dertist ya masalhh cnm allahım ıkı meyveyıde tatdırsın cnm bende cok ıstıyrm bır kıxım olsun cnm solda hıssetım gecen ultrosyon da anlamıyrm sagdamı soldamı dıe cnm
Esmaaaa_ Smyrayldrm göğüs hassasiyeti ilk aylarda oldu geçti. Mide bulantılarım bi kaç kes oldu o da ağzıma su çalkaladığımda oluyordu. Ve ALLAH nasip ederse İnşALLAH kızım olacak
Smyrayldrm Esmaaaa_ bende buyuyr ama sag goguusum agrıyo cnm 🥰 ınslh banda saglıkla bır kız evladı nasıp etsın 🙏
ilkgozagrimhavinim Smyrayldrm yalan.. Benim bebeğim kız, ama ne mide bulantım oldu ne bişey. Üstelik hep sağ tarafımdaydı, hala öyle hissediyorum hareketlerinide. Banada herkes erkek dedi buyüzden. Ama kızmış😊
poyrazinannesi3547 Smyrayldrm merhaba bende koku hassasiyeti göğüs ağrısı olmuştu soldaydı bebeğim herkes kız demişti ilk resmine ama oğlum olcak Allahın izniyle 20 haftalık olduk birde 14 kere kusma olmuştu bende sadece sabahları 15 haftalık olunca btti kusma ilk aylar 5 kilo verdim kokular yüzünden ama geri almşm artk onları he birde tatlı ve çikolatadan tiksindim görmeye bile dayanamıyor um sadece ekşi yedim
Zeysezer Smyrayldrm göğüslerim çok acıdı bulantılarım geç başladı arada hala oluyor sağ sol her kasığım ağrıdı baş ağrılarım var oğlan olcak belirtilerle cinsiyet pek doğru değil bence
Mnkfslyem Doğru değil inanmayın bende bu söylenenlere inanarak kız düşünüp isim bile bulmuştum çok istiyordum. Göğüs ve koku hassasiyetim çok vardı 5 ay boyunca kustum bulantı çok oldu ve hep solda hissettim ama oğluşum olucak Allahın izniyle 💙🧿❤️
Smyrayldrm Mnkfslyem aynn cnm kımsısnı dogrı oluyo kimisi yanılıyo cnm 🥰 bende cok ıstıyrm bır kıxım olsun ❤️ saglıklaa ınslh
Mnkfslyem Smyrayldrm öyle herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor. hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim yeter ki 😊
mehmel54 Smyrayldrm valla benimki kız çok mide bulantısı yaşadım ama pek inanmıyorum böyle şeylere açıkçası ilkten sol tarafta hissediyordum hareketlerini şimdi sağda hissediyorum bence tamamen nasip işi canım
Smyrayldrm mehmel54 aynn cnm ınslhh bende coj mıde bulantısı oluyo cnm ınslh nasıp etsın cnm 🥰 saglıkla