srp35 Kızlar bugun programda 14. Haftada şimdiye kadar 3-4 kg almış olmalısınız diyo ben almadım merak ediyorum sizde ne var ne yok🤫🥰
Nesityyy srp35 29 haftalik gebeyim canim 2 kilo aldim sadece hamileligimin basindan beri doktorda bana cok iyi dedi..😊
Selcans srp35 2 kilo almıştım, herkesin bünyesi aynı değil 19.dan sonra ki bayrama denk gelen hafta o zaman +4 kilo daha aldım. Bebek iyiyse doktor problem görmediyse uygulamayı ya da toplum baskısını umursama lütfen 😊
poyrazinannesi3547 srp35 15 hafta ya kadar 5 kilo vermştm şuan 20 +4 haftalık hamileyim aldım verdiklerimi fazlasıyla
Tubass srp35 merhaba 14 haftalığız şuan başından bu zamana 3 kilo verdim bundan sonra almaya başlarım heralde 😅
ilkgozagrimhavinim srp35 ben o haftaya kadar 5 kilo almıştım. Ama sonra kilo alımım durdu. Şimdi 29 haftalık olduk, toplamda 7 kilo aldım.
Adalina09 srp35 Ben 21 haftalık oldum 1 kilo aldım sadece ama bebis iyi gelişiyor bundan sonra birden patlama yaşayabilirim 😂
Mayacm srp35 bugun 14 haftalık oldum 3 kg almısım doktorum cok ıyı oldugunu soyledı boyumda uzun 1.71 oyuzden yeme konusunda kısıtlama koymadı ıstedıgını ye dıyo😂