Dlkkoge Hatice4446 ben ilk çocuğumda ilk 6ay falan heray düzenligötürdüm Allah’a şükür herşey güzel gidiyordu sonra 2 3 ayda bir götürdüm 1 yaşından sonra çok götürmedik zaten pandemi vardı hastanelerden uzak durmaya çalıştık
polyanne Hatice4446 2 yaşında bir kızım var sorun olmadıkça götürmedim zaten devlete götürüyorum özeller para alıcaz diye gereksiz çağırıyor bence
Babymoomy Hatice4446 her ay götüren de var ama bizde pandemiye denk geldi randevu düşmedi 3ayda bir gittik oradaki doktor bir sıkıntı olmadığını rahatsızlanmadıkca getirmeyin ortalık kötü demişti
Merve_kucuk Hatice4446 Sağlık ocağına gidiyoruz diye hastaneye gitmeye gerek duymadım hiç. 16 aylık olacak
Dlkkoge polyanne benim kızımda 2 yaşında geçen randevu bulamadım devlete özele gittik heryeri kızarmıştı kurdeşenmiş yapmadıkları test kalmadı hiç bir işe de yaramadı bin lira verdik çıktık🥴
polyanne Dlkkoge benim kendi düşüncem özeller para için gereksiz çok şey yapıyorlar tabi Dr da önemli ama bilmiyorum ben devletçiyim 😂
kirpapatyasiii Hatice4446 1 yaşına kadar her ay kontrolleri oluyor zaten 1 ay aşısı işte kan tahlilleri kontrol derken her ay gitmiş oluyorsunuz 1 yaşını geçti oğlum 2 3 ayda bir götürüyorum 😊
Sekerkupu Hatice4446 Bence her ay gorunulmeli çünkü bir problem olduğunu nasıl anlayacaksın diğer türlü. Doktorlar bebeğin gelişimini ay ay bakıp takip ediyor ne kadar gelişme var veya gelişiminde bir problem mi var sistematik bir düzende ilerliyor aylık kilo alımına boyunun uzunluğuna bakarak önce ki haftalarda kiyasliyarak bakılıyor önceki haftalar yoksa eğer neye bakıp karar verecek ?sonuçta her bebek farklı ve her bebeğin gelisimide kendine özel
LivaveLeyla Hatice4446 her ay aşısı oluyor zaten 12 ay boyunca götürdüm 12 aydan sonra 15 ay ve 24 ay kontrolü oluyor
Elalayla Bence götürülmeli. Her ayın getirdiği gelişimsel farklılıklara bakıyorlar. Benim kızımda vajinasında kapanma başlamıştı. Dr her gittiğimde vajinasına da bakardı farkedildi. Tedaviyle tam kapanmadan düzeldi. En azından 8-10 aylık olana kadar.