Betularc 22+5 günlük hamileyim saçımı boyamak la boyamamak arasında gidip geliyorum boyayan var mı kendim boyuycam bir zararı olur mu gerçekten
Dilekcnkn Betularc Doktorum 30. Haftadan sonra önerdi 33′e giricem boyamadım valla riske atmak istemedim sende kendi doktoruna sor
Denizyildizii Betularc balkon gibi açık alanda çift maske eldiven takıp boyayın. Boyadıktan sonra da açık alanda vakit geçirin mümkünse
BabyAAO Betularc hamile olmadan bile boyadığımız da o koku o kadar etkili ki beni mahvediyordu şahsen şimdi can taşıyoruz aynı havayı soluyoruz onunla bence bekleyin doğumdan sonra boyayın rahat rahat
Clementinee Betularc canım bana doktorum 3 aydan sonra boya dedi çok araştırdım organik boyalarda bile kimyasal var ve pyhto nn boyasıyla tanıştım eczaneden aldım her eczanede satılmıyor ama içeriği oldukça temiz 🤍
Derya2867 Betularc ben 6 haftalıkken röflemi yaptırdım şimdi doğuma yakın yine yaptırıcam saç boyamaktan oje sürmekten ondan bundan bişeycik olmaz olmadı da bebeğim turp gibi maşallahı var