Aysenurz Hamileliğim başladığından beri her gün duş alsam da sürekli ter koktuğumu hissediyorum takıntılı gibi günde kaç kere yıkamaya başladım kendimi kokuya duyarlılıktan mı oluyor yoksa hormonlar değiştiği için mi.. aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Nihal42- Aysenurz ah ah hayat boyu bir gr terlemeyen ben sucuk gibi oluyırum.rollon fayda etmiyor. Tamamen hormonlar dan ve ilaçlardan. Geçecek inşallah
birtanesi Aysenurz ter nedir bilmeyen ben gece uyanmış su oluyorum🤦🤦 günde 3-4 defa duş ala ala hasta bile oldum🤦🤦🤦 hangimizde yokki bu dert
[silindi] Aysenurz bende hiç ter kokmazdım terlesem bile kokmazdım şimdi duş alıyorum rolon kullanıyorum yinede fayda etmiyor hormonlardan galiba 😏🙄
Umbilik Hayatım boyunca ter kokmayan ben, günde 2-3 kere bile duş aldığım oluyor ona rağmen ilk kez ter koktuğumu fark ettim. Zaten hayatımda ilk kez uyandığımda su gibi uyanıyorum, tamamen hormonlar ve aldığımız kilolar etkili bence.
QOH Umbilik al benden de o kadar,43 derece güneşin altında antalyada terlemeyen ben gebelikte 27 derece havada sucuk gibi terliyorum. bir de hormonlar ve kullandığım takviyeler vitaminlerle çok kötü kokuyor terim günde 3-4 kere duş aldığım oluyor.Roll-on 1 hafta dayanmıyor 😅 bana da batıyor sanırım eşim kokmuyorsun diyor ama takıntı yapmayayım diye de diyor olabilir ama çok geç takıyorum yani 😅
Umbilik QOH Kesinlikle vitaminlerin de etkisi var haklısınız. Özellikle balık yağı içerenlerin. Neyse bu bir süreç kendimizi temiz tutmaktan başka elimizden bir şey gelmez. :)
Gizmom QOH bence cok fazla kullanmayın süt bezlerinizi etkileyebilir, ben hamileliğim basından beri kullanmıyorum ve o yüzden ter kokuyorum diye düşünüyorum
Mervearc Kesinlikle normalde ter kokmayan ben kötü şekilde kokuyordum ter bezleri ve hormonlardqn kaynakli.dogal bir çözüm tavsiye edeyim limon sürünce uzun süre ter kokmuyor deneyin muhakkak hemde zararsiz😊
Berrycherry Mervearc bence asla limon, karbonat gibi şeyleri koltuk altınıza direkt olarak sürmeyin. Oranın kendine özgü bi pH değeri var ve siz limonla bunu bozuyorsunuz. İleride daha kötü koku sorunu yaşarsınız hem de yapısını bozduğunuz için farklı sorunlar ortaya çıkabilir.
Aysegul9371 Aysenurz bende öyle hissediyorum birde akıntıdan dolayı sürekli yıkanma ihtiyaci duyuyrm kilolu da değilim eşime de sorarım kokmuyorsun dese de için rahat etmez. Birde çok sıcak bir yerde yaşıyorum felaket terliyor insan