Ozlemmirza Arkadaşlar sezeryan için Avrupa yakasında en uygun hastane acaba hangisidir bileniniz var mı?devlette düşünüyordum ama çok eziyet devlette. Maddi sıkıntıdan dolayı özele verecek fazla parada yok acaba bildiğiniz en uygunu hangisidir.sigortam da yok
Dilekcnkn Ozlemmirza Sefaköy Medipol, Sefaköy Rumeli, Halkalı Kent, İkitelli Batı Bahat , Bahçelievler Nisa benim bildiklerim bunlar canım yani aşağı yukarı hepsi hemen hemen aynı fiyattalar sana hangisi yakın ?
Lokumunannesii Ozlemmirza Devlet açılma sancı yoksa direk suni sancı veriyor normal Doğum içim zorluyor epeyce bir sancı çekiyorsun ona rağmen açılma yoksa sezeryan alıyorlar çektiğin sancı boşuna gidiyor devlette yapmadım sırf bu yüzden hatta kızımı başka memlekette doğurdum çünkü yaşadığım yerde özel hastane bile yok çok zor insallah gönlünüze göre bulursunuz Allahım kolaylık versin
Dilekcnkn Ozlemmirza Yani taş patlasa 3000-5000 civarı diye düşünüyorum en fazla 5000′dir yani yinede bilgi alabilirsin hastahanelerden çünkü isteğe bağlı sezeryan ve zorunlu sezeryan ücretleride ayrı olduğu için aramanda fayda var diye düşünüyorum. Allah göstermesin bebek yoğun bakım ünitesi olan bir hastahane falanda olsun ne olur ne olmaz hani uygun ama tam teşekküllü bir hastahane olsun internetten araştır hangisine içine siniyorsa ararsın canım fiyatları öğrenirsin 😊😊