Cbusra93 Kızlar 33+4 haftalık hamileyim iki gündür de çok kötü faranjitim yatak döşek yatıyorum.Bebeğimin de iki gündür hareketinde azalma hissediyorum ben hastayım diye mi az oynuyordur yoksa anormal bişey mi vardır
QOH Cbusra93 bu haftalarda günde 14-16 kez hareket etmesi normal bir sayıymış takip edin eğer bu sayılara ulaşamıyorsanız doktorunuza haber verin.
Mucizepamugum Cbusra93 canim ben gripken bebegimde az haraket ederdi oda yorgun oluyo korkma sen iyilesince oda kipir kipir olur annesi 😇
Buse1- Cbusra93 hiç korkmayın benim bebeğimde çok hareketli bir bebek değildi çok şükür doğdu gayet sağlıklı moralinizi yüksek tutun çok sık uyuyorlar anne karnında bazen çok hareketli bazen çok sakin olabiliyor bebekler geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Mavi34 Cbusra93 Bende.seker.hastasiyim sekerim yüksek veya düşük olduğu günlerde endimi iyi hissetmiyorum bebeğin hareketleri e çok azalıyor
Cbusra93 Buse1- amin inşallah benim normalde bebeğim hareketliydi ben hasta olduktan sonra ona da bişeyler oldu