Eceguldemir55 Kızlar merhaba. İkinci hamileliğim benim, oğlumu 2019 da kucağıma aldım. Hamileliğimi bugün öğrendim. Hem idrarda hem tahlilde çıktı normalde doktora 7 Eylül de gidicem geç mi oluyor? Folik asit kullanmaya ne zaman basliyorduk?
Seda9507 Eceguldemir55 planlayan için hamilelikten 3 ay önce başlanıyor. Ama planlı olmayan için en erken ne zaman ise o zaman baslanmali. Bence o kadar beklemeyin ocağa gidin ocakta veriyor.
Goksennn Eğer planlı bir gebelik düşünülüyorsa gebe kalmadan 3 ay önce kullanılması lazım. En erken zamanda alın doktorunuza danışarak. Bebeğin omurilik ve beyin gelişimi için çok önemli.
Eceguldemir55 lunam 3506 Cicilibicili Hanifeay Nesossssss @Goksennn @Seda9507 bugüne randevu ayarladım kızlar teşekkür ederim gideceğim doktora hemen başlarım inşallah 🤗
3506 Eceguldemir55 Hamilelik planlaması yapılırken 3 ay önce başlatmıştı doktorum. Yanlış hatırlamıyorsam hamilelik başladıktan sonra 9. hafta sonu bıraktırdı. Bel kemiği ve omurilik oluşumu gerçekleşmiş ve kapanmış oluyor sırt açıklığı demişti. Daha fazla kullanım da otizme sebep olabilirmiş. Ancak kendi doktorunuzu yönlendirmesi daha doğru olur.
lunam Hayırlı olsun 😊 kendiniz eczaneden 400 mikrogram lık herhangi bir folik asiti alabilirsiniz. Hemen başlamanız bebek için iyi olur.