ilahiliaa26- Busra333 selülit için dedim ama çatlağımda gitti diyen var etrafımda daha dün 2 doğum yapmış arkadaşım dedi mesela gitti diye kendiliğinden
EsmaVera Busra333 bilmem ,aslında çok kilo almadım 36.haftamdayım 7 kilo aldım . Lieracta kullandım bio oilde kullandım ama göbeğim hemen çıktı yani 15.haftamda hamile olduğum çok belliydi…annemde de çok çatlak var sanırım genetik 🙈
Busra333 EsmaVera hmmm olsun arkadaş yazmış ki sonradan geçiyormuş tedavi yöntemleri ile öyle yaparız bizde ne yapalım 🤷♀️😊
ozge_sblr Busra333 benim göğüslerimde de çok belli mor damarlar karnımda yok ama. Sanırım irileştikçe derimizde inceldi ondan damarlar iyice ortaya çıktı 🤭
ozge_sblr Didemf valla ben öyle özel çatlak kremi felan kullanmıyorum ama buğday yağı iyi eliyor bu tarz şeylere diye biliyorum. Kırmızılığı geçtiği zaman çatlağı yok etmek çok zor ama kırmızıyken geçme ihtimali var
Fatmakara97 Busra333 ayyy olabilir valla genetiktir. Bende de mor damarlar belli oldu ilk önce sonra çatlağa dönüştü dikkat et yağlandır 😊
ozge_sblr Busra333 bence normal ya. Damarlar besliyor bence süt bezeleri o yüzden de damarlarda belirginleşiyor hem de ister istemez göğüslerimiz normal boyutundan daha da büyüdü gerildi derimiz onun da etkisi var
Heather Busra333 Ergenlikteki çatlaklarım sağolsun o kadar çoktuki anlayamadım gebelikte çatlak oldu mu olmadı mı.
Fatmakara97 Busra333 valla belli olmaz arkadaşımda sadece damar belli oldu çatlamadı. Genetik dediğin gibi canım 🥰
Heather Busra333 Alıştım sanırım ben onlara, selülit işine takığımda çatlaklar için hiç daha bişe yapmadım, araştırmadım bike😁
Symust Busra333 31+ 3 bugün gördüm çatlamaya başladığımı bende düzenli olarak yağlıyorum kendi mi ama maalesef çatladım 😢😢
bugo Tamamen insanın etiyle alakalı bir durum. Annem de ben de sert etliyiz hatta bu yüzden kilo vermemiz de zor oluyor, o yüzden 30.haftada çatlamaya başladım bekliyordum yani şaşırmadım🙊 anneliğin güzel izleri 😍
Busra333 bugo hmmm benim etim çok yumuş annemin de çok sert sizin gibi henüz çatlamadım ama daha 9 ay on gün durursa çocuğum çok var 😁 35+3 üz
Pembe_duslerr Busra333 35haftalıgım şükür bir tane çatlagım yok.Sadece duştan somra zeytinyaglı kremi vücudumun heryerini sürüyorum😍
sedanur4004 Busra333 19. Haftada başlamıştı çatlamaya okadar krem surmeme rağmen vücudun şuan harita gibi 😐😂
Busra333 sedanur4004 kremden değil demek ki babanem de sürekli diyor ki krem sür yağ sür hep diye ama süresin gelmiyor