ozge_sblr Busra333 benim de damar gibi kırmızı yanlarım ve karnımın altı. Karnımın altını bende göremiyorum hatta normalde giysilerimi hep oraya indiriyorum ondan iz mi oldu acaba diyordum. Annem çatlamış orası dedi eşimde baktı çatlak var dedi aynayla yakından bakınca fark ettim bende. Böyle uzun uzun değil kısa kısa kırmızı çatlaklar oluşmuş
Busra333 ozge_sblr hadi ya acaba çatlak mı ki kırmızı damar dediklerim ama mor mor damarlarım var mor çatlakta olur mu ki 😢
ozge_sblr Busra333 mor olmaz sanırım ama benim kırmızı çatlaklarım. Yeni oluşan çatlaklar kırmızı oluyor zamanla beyazlıyor. Bende şimdi azaltmak için buğday yağı sürüyorum duştan sonra. Doğumdan sonrada devam etmeye niyetim var kırmızıyken azaltayım diye. Al eline küçük bir ayna otur karnının altına iyice bak çatlak olup olmadığını anlarsın bence ☺️
Ozlemzd34 Busra333 dün görüştüm de doktorla epidural sezeryan istiyorum . 6 7 eylül de muhtemelen gircem doğuma. Siz ?
Busra333 Ozlemzd34 hmm anladım ben henüz 35+2 yim epiduralli normal doğum istiyorum ama bebeğim zorunlu sezeryan olmazsa tabi 😌
Ysmmmnn Busra333 59 la hamile kaldım 76 ile doğuma gitmiştim ilk başlarda çatlamyrm ne güzel ne güzel diydm ama 27. Hafta felaketim oldu benim
Busra333 Ysmmmnn aslında kilonuz da süpermiş sizin zaten 56 kg hem 76 da az ben daha 35+2 yim 72 kiloyum son ay çok alınıyor diyorlar ki öyle de olmaya başladı 🥺
milayerli Busra333 hayır 8 kilo almıştım bunun kilo ile değilde cilt tipiyle alakası var biraz yoksa 8 kiloya insan çatlar mi 🙁
Busra333 milayerli hayır cnm tabi ki normalde 8 kilo ile hamileliği bitirmek süper bişey. Ama çok mu karnınız büyüdü acaba
ozgei Haze0234 mustela krem kullanıyorum bir de kendim soğuk sıkım badem yağı,avokado yağı,kakao yağı aldım karıştırıp şişeye koydum onu sürüyorum sürekli çok memnunum güzel nemlendiriyor hem de doğal☺️ Arifoğlu markası güvenilirmiş ondan alabilirsiniz
Haze0234 ozgei maşallah ben sadece bebe yağı kullanıyordum şimdiye kadar oda bitmek üzere baska bir şeye geçerim artık 😅
Busra333 ozge_sblr baktım az önce yoktu cnm ama hep mor damarlarım çıkmış ortaya göğüslerim mor mor damarlar biraz tuhaf duruyor açıkçası 🙄😄
Busra333 Sinem_469 ohhh masallah çok güzelll gerçekten 🤲 umarım bende çatlamam normal l doğum mı olacak
Esan Busra333 gobek deligin duzlestimi? Benim hala normal mesela 🤔 ve gergin degil. Bi yok catlmam diyorum bi de her sabah bakiyorum kesin catlicam diyorum 🤣 hayirlisi bakalim napalim 😇 sicaktan aldigim bir suru kremi bile cok suremedim cok rahatsiz ediyo beni yapis yapis hissediyorum birde gunde 5 kere dus aliyorum useniyorum surmeye 🤦♀️
Busra333 Esan benim de göbek delipim son bir haftadır gergin bından önceki haftalarda eskisi gibiydi 🤗 ama hala bile 8-8,5 aylık hanile gibi değil 6 aylık gibi gobüşüm çok şükür ama çokkkk gergin
Fatmakara97 Busra333 aksine hiç kilo almadım 1 kilo sadece yaa bende anlamadım valla hem bacaklarımın üst tarafı hem göğsüm malesef
Busra333 Fatmakara97 hadi ya hiçbisey almamışsınız demekki genetik faktörler. Benim de göğüslerimde mor damarla rgozukjuyor
Zehrak Busra333 30. Haftada catladim, 12. Haftadan itibaren okadar yağ surdum lierac kullandım olacak olunca catliyosun yapı meselesi heralde
Busra333 Zehrak yapıdan sanırım cnm bende bi sürü krem yağ aldım hiçbirini kullanmıyorum bıraktım inancım kayboldu
_mormenekse Busra333 olsun sormakta en dogal hakkınız o kadar hafta catlamayip bi gece görünce bende şok olmuştum sonra baktim naparsam yapayım devam ediyor bıraktım takmayi onun yerine yaglanmaya devam ettim bebisinde hosuna gidiyor ben ne zaman kremlensem kıpır kıpır oluyo içeride 😂😂 Aynen sağlıklı sihhatli doğması ve doğurmak en önemlisi o vardır herşeyin bir çaresi 🤗 🙏🙏💕
Busra333 _mormenekse 😊😊 kesinlikle canım benim için en önemlisi doktora gittiğimde benişimle ilgili olumlu güzel şeyler duyabilmek her ana için de öyledir sanırım zaten :). He tabi ki insan üzülür ben biraz takıntılıyım estetikle ama önemli olan bebekler:)