Sultan_12 Merhaba Devlet yada Şehir Hastanelerinde anne adayı sezaryen tercih edemiyor mu ? Doğumda yada bebekte bir problem olmadığı sürece kendi rızamız ile sezaryen olamıyor muyuz bu durumu yaşayan var mı ?
Sulemmmihrimah Sultan_12 devlet ve araştırma hastaneleri asla isteğe bağlı sezeryan yapmaz cnm ancak özelde tercih edebilirsin Türkiye’nin hiçbir Hastanesi’nde özel hariç isteğe bağlı yok özellikle sordum
Burcu_akbb Sultan_12 devlette isteğe bağlı diye birşey yok iyikide yok Kontrol altında zaten Normale uğraşırlar son çare Sezaryen Ben mesela 24 saat sancımı çektim 3 cm fazlası yok Gelmedi Sonuç sezaryen Herşeyin normali iyidir Haa sezaryen kötümü asla bana göre rahattım Ama normal olsa daha güzel olabilirdi
Angela Sultan_12 Devlette isteğe bağlı sezeryan yok. Zorunlu olmadıkça hatta 42 haftama kadar bekledim ben normali ilk gebeligimde. Anca öyle zorunlu alındı canim
Sumeyre Doktoro bagli ben ozele gidiyorum ama doktorum sezaryan karsiti bi aksilik cikmadikca norml dogum yaptirttiriyor.ama arkadsimda ayni hastanede baska doktoro gidiyor onun doktoru sen nasil istersen demis….
Hafissee Sumeyre kadın devleti sormuş siz özel yazmışsınız ne alaka ? Doktora baglı falan değil devlet acil olmadıkca sezeryan yapmıyo