Niln Hesna43 Kaşar peynir, ceviz, muz, karpuz ve unutmadan günde bi tane maden suyu (Sade) bu arada sağlıklıdır inşallah canını sıkma😘
Dilanlanv Hesna43 36 haftama girdim 2390 kilosu bebeğimin genetik olduğunu söyledi sakın korkma herseyi yerindeyse eğer
rabiamustafa Hesna43 kesinlikle genetik bu durum onu yedim bunu yedim deil yediklerimizinde muhakkak faydası oluyo tabi ama hepsi olsaydı 15 20kilo biz deil bebeşler alırdı canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda kilo çokta ii bişy deil zaten 😉
Hesna43 Niln sağlıklı dedi şükür ama valık yağı falan verdi bır hafta sonra tekrar bakıcak her hafta kontrol edelim dedı
Hesna43 Dilanlanv böyle kılosu az gıderse 38.haftada falan Alıyoruz bebeği dedı 34.haftaya kadar önemli dedi biraz korktum açıkçası
Dilanlanv Elfgny Hesna43 pazartesi 37 olucam beni doğuma alcaklar kuzum ama hiç korkulacak birseyi yok doktorun doğru demiş 38 haftada zaten hiç bir sıkıntı yaşamazsın içini rahat tut yeter 🙏🙏🙏🤲🤲🤲
Dilanlanv Hesna43 kilo çok yavaş aliyoruz doktorum içerden çok disradan kilosunu daha hızlı aldırırz dedi kuzum 4 ayrı hastane gezdim kendi doktorum hariç hepsi aynı cevabı verdi bebeğin sağlıklı ise hiç önemli değil
Umbilik Bütün kilo aldıracak şeyleri yedim 38+2′de 2900 civarı çıktı, bayağı kafası indiği için tam ölçmedi ama taş çatlasın 3000 gramdır. Eşim de çok ama çok zor kilo alır, oğlu da babasına çekmiş herhalde. :)
Ronahidogan En son 19 haftalikken doktora gittim 500 gram demişti normal mi? 😊 ama gelişimi cok iyi olduğunu söyledi doktorum
Hesna43 rabiamustafa valla doğru ger yediğimiz gitseydi bebeğe.. İnşallah sağlıkla doğsun lar da tek dileğim o
Melekege1 Hesna43 hiç sıkma canını ilk oğlum 36. Haftada 2185 gr doğdu düşük kilolu bir bebekti, şimdi 2.ye hamileyimm 37+3te kontrolde 2295 gr dedi yani korkma grnetik oluyor bazen bebeğe giden beslenmede problem ypksa bi sorun olmaz 😉 ilk oğlum 36 hafta ve kdüşük kilosuna rağmen küvezde bile kalmadı maaşallah darısı bu çocuğuma ve bütün evlatlara 🤲🏻🤲🏻🤲🏻