Nazendehanim Merhaba hanımlar , adetime bir hafta kala lekelenmem oldu.Eger bu lekelenme yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra evde test yapabilirim , bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
makbulekckdmr Nazendehanim adetin 4 5 gün gecikirse o zaman yap testi belki adet leken önce gelmişte olabilir
Rahime_47 Nazendehanim adetine 3 gun kala yapabilirsin.. varsa kesin cikar. Benimde boyle olmuştu. Adetime 5 gun kala lekelerim oldu. 3 gun kala test yaptim çıktı
Klbk01 Nazendehanim bndm de şuanki hamileliğimde bu şekil anlamıştım adetimden 1 hafta önce kahvemsi leke geldi 3 gün sürdü lekelenmem bitince yaptım cıkmıştı erken gebelik testi alırsan cıkacaktır
Nazendehanim Rahime_47 daha önce kürtaj olduğum için adet gününe kadar bekleme sabrım yok ama test yanlış çıkar mı diye de endişeliyim
makbulekckdmr Nazendehanim erken gebelik testi almak en mantıklısı o zaman yada sağlı kocagına git bi kan testi ver onda da çıkıyor hemen☺️
Nazendehanim makbulekckdmr benim sağlık ocağında hemen yapmıyorlar illa adet günün gececek on gün öyle yapacaklar ama erken gebelik alayım o vakit .