Eda-5807 Mom7272 doğru valla bende ağırlaştım iş yapamıyom kaldıramıyor kendını tabı bıde sureklı yıyom 😂😂
071321 Ben de yaşamkentteyim Akay lokman hekime gidiyorum Gülenay Hocaya çok memnunum🌸19+5 haftadayız😉
MerveCeren Mom7272 Dr. Ümit Korucuoğlu Hastanemiz TOBB 17 günümüz kaldı🥰 batıkentte oturuyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂
Mom7272 MerveCeren yarışma gibi oldu dimi haklısınız😂 ama komik oluyor böyle eğleniyoruz bende tobb istemiştim de ev uzak diye koru oldu tobb temiz hastane bence
Mom7272 Caglabade ay komşuyuz derken semt manasında kastetmemiştim aynı doktorlar olunca o yüzden komşuyuz dedim🙈 gazi osman paşada oturuyorum ben🤗
071321 Mom7272 evet canım eski Akay Hastanesi şimdi lokman hekim Akay Doktorum ve hemşireler çok ilgili çok memnunum temiz bir hastane😉
dlrglnc Mom7272 biz henüz tanışamadık Aşkın hocayla çok yeni olduğu için ama onada çok iyi diyorlar bakalım ☺️
Mom7272 Eda-5807 şekersiz dediğim bildigin çikolata ama şekerden yapmıyolar doğal çikolata yani biras pahalı ücreti 😂
Eda-5807 Mom7272 istedıgı kadar pahalı olsun canım tatlı ıstedıgımde ne varsa onu yıyorum valla doğal yada degıl fark etmıyor o anda 😂😂