Nisssss FusunF bende girnede okudum oranın doğasını denizini çok özlüyorum seneye yaza bebeğimle tatile giderim inş 💕
Firdevs-1 Bende daha alışamadım hangi doktora gidiyorsunuz yakın Doğu da Eyüp bey varmış ben ona randevu aldım zaten 33 haftalığım ama Kıbrıs’tan nefret ettim daha yerleşik hayata geçemedik çünkü 😏
OzlemSuat1 Firdevs-1 Eyüp Bey iyi bir doktor, bir de Miracle Hospital var orada da iyi doktorlar var. Bir sorunuz vs olursa seve seve yardımcı olurum. Kıbrıslıyım doğrudan.
Firdevs-1 Çok tşk ederim çok az zamanım kaldı zaten o yüzden Eyüp beyi deneyeceğim diğer hastaneyi duymadım hiç asker eşiyim herkes Eyüp beyi söyledi 🤷♀️
OzlemSuat1 Firdevs-1 Eyüp Bey gerçekten iyi bir doktor. Bazen bazı hastalar az ilgilendiğini falan söylüyorlar ama ben hamileliğin başında kanama olduğu için 2.bir görüş almak için gitmiştim. Bir saate yakın kaldım orada ve hayatımda hiçbir doktor o kadar soru sorup bilgi vermemişti bana. Tüp bebek olduğu için benim ben yine de başladığım yerde bitirmek istediğimden Firdevs Hanımda devam ediyorum. İnşallah güzel geçer her şey ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
OzlemSuat1 Resckn Evet Güneş hanımı duydum, bir arkadaşım oraya gidiyordu ama doğum için değil. Rutin sağlık kontrolleri falan yaptırıyordu orada. Eski bir doktor, dolayısıyla tecrübeli. Merakımdan soruyorum neden özel hastane değil de klinik tercih ettiniz?
Resckn OzlemSuat1 yeni olduğum için bi komşum oraya gidiyordu tavsiye etti bende gittim ama bakınıyorum çevreme nereye gidebilirim diye
OzlemSuat1 Resckn Özel kliniklerden çok herhangi bir duruma karşı özel hastaneler daha iyi bence. Lefkoşa da iyi olan doktorların çalıştığı hastaneleri tercih edebilirsiniz. Özellikle Yakın Doğu Hastanesi, orada her duruma acil müdahale edebilecek sistemleri var. Ayrıca TC vatandaşlarının sgk varsa (yanlış söylemedim inşallah) bayaa uyguna geliyor ücretleri de sanırım.