Rukenkumsal Ben ilaçla arası iyi biri değilim bırakmayı düşünüyorum hepsini siz ne içtiniz bıraksam mı bilmiyorum
Cnnhls Rukenkumsal Ben 31 +3 gunluk gebeyim canım vitamin haplarim falan bitti doktor daha kullanmama gerek yok artık dedi sadece d vitamini alıyorum bi de iki günde bir demir surubu
Irmakgcgn Rukenkumsal ben bahagidir ilac kullanmiyorum. Hic bir ilacimida bitirmedik acikcasi. Simdide 30dan beri belki de daha oncesi hatirlamiyorum ilaclari biraktim 37. Haftamdayim. Icmiyorum. Kan degerlerimde iyi ama doktorda icmeyebilirsin dedi
Bilgesevgec Rukenkumsal decavıtı kullanıyorum ve kan ilacı magnezyum. 39 olduk kan ilacını doğumdan sonra bırazdaha kullanacakmısım☺
merveeed Rukenkumsal demir ve vitamin kullanıodum ben 12.5 olan kanım 13.5 çıktı hatta bıraktıktan sonra hepten rahatım 😊
Eymenannesi Ben dün sordum doktora magnezyumu bırak doğumu geciktirir dedi kan ilacında devam et dedi
MucizemE Femix vitamin Magnezyum ilacı kan ilacı enfeksiyon ilacı troid ilacı D vitamini ilacı kullanıyorum doktorum bırakma kullan dedi 36+4 olduk bende devam ediyorum kullan dediği İçin