istanbul3434 Kubra_baydar Allah gucunu kuvvetini kolayligini veriyor icin cok rahat olsun. Ben de dua edicem saglikla kucaklayin diye🌺
Kubra_baydar History86 bende öyleyim yaa dün 3 kattaki komşum ile birlikte bı sürü halı yıkadık onların evinde bnm de giriş katta oturuyorum ve o kadar halı yıkadık 3 kat merdivenj en az 10 kez inip çıktım ama boş tık yok 😂🤭
Berfin3 Kubra_baydar işte bu ben heralde 😂 36dan sonra bebek çok geç doğmasın diye bütün hareketlere başladım şimdi 39 olunca enerjim kalmadı 😂 erkek geç gelir diyorlar sizin cinsiyet ne bizim erkek
Kubra_baydar Berfin3 yok kız bebek bekliyoruz hadi senin erkek diye geç geliyor ya bnm cadı kızıma ne oluyor da gelmiyor ☺️😂😂😂
dondurmalibebegim Erken baş gelişti 25 haftalıkkendir. Erken doğum diye diye doktorum beni canımdan bezdirdi 🙅🏻♀️ 36 da ciğer geliştirici bile oldum. 39+4 oldum yalancı sancım bile yok. Hergün yarın mı doğurucam diye bekliyorum 💁🏻♀️
Kubra_baydar dondurmalibebegim çok geçmiş olsun canım sağlıklı olsunlar da ne zamn gelmek istiyorlarsa gelsinler☺️
Bsrakya Kubra_baydar 42 yok bee o kadar duramam zaten 42ye kadar durutmuyolar doktorlar da ama 41e kadar yolu var. Son 1 hafta geldi geldi gelmedi suniyle alicaz 😂
dondurmalibebegim Kubra_baydar ah inşallah sağlıklı olsunlar da ne zaman keyifleri isterse gelsinler ☺️☺️
Daniay Kubra_baydar Sağlıklı olsunlar da biz bekleriz ne yapalım ama son günler gerçekten geçmek bilmiyor 🤷🏻♀️
Kubra_baydar Daniay aynn sabırsızlıkla bekliyoruz artık gelsinler merak ediyorum kimse benziyor diye😂😂
Kubra_baydar Bsrakya de hayırlısı olsun inşallah suniye bile gerek kalmadan kendi sancın gelir de dogurursun minigi 🙏☺️☺️
Kubra_baydar Mihriban_27 dokturun ne diyor peki bu kadar beklediğine gire olmasa suni sancı mi verecek acaba
shinemuu Kubra_baydar Bende an itibariyle 39+0 oldum. Bizde de gelen giden yok. Valla bir hafta öncesine kadar bende gelsin artık modundaydım. Şimdi karantinada olduğumdan az daha bekesin diyorum. 40+1 den sonra gelebilir🙄
Kubra_baydar Nuray-5886 😂😂 bilemiyorum artık doğumdan önce gelen tüm enerjilerimi kullanıyorum da doğum sırasında enerji diye bişey kalmayacak bana 😂😂