GizemnazS Hanımlar örgü Korumalıklar oluyor ya beşiklerin içine. Ondan almayı istiyorum. Alanlar mutlaka vardır. Birçok yerde mevcut ama emin olamadım. Aldığınız site veya sayfaları benimle paylaşır mısınız acaba. Şimdiden çok teşekkür ederim :))
Ozlemflz GizemnazS ben mobilyaları aldığımız yerden aldım uyku setiyle beraber. O tarz bi mağazadan da alabilirsiniz. ☺️
Hilal-95 GizemnazS kıız çok pahalı🙊🙊 valla ipini alıp kendım yapasım geldı becerebılsem yanı benm baktığım site de çok pahalı geldi bana benm yaptırdığım beşiğe 🤣
Elita GizemnazS @dugumyastık instagram hesabından aldım memnun kaldım üstelik iletişim ve ilgileri çok iyi tavsiye ederim 🌿
Canan123 Hilal-95 ben kendim yaptım. İp değil ama o. Penye kumaş alıp dikip içini boncuk elyaf dolduruyosunuz
Meltemingo Bende dugumyastik sitesinden aldm memnunum kalite olarak https://www.hizliresim.com/ohoypv5
Zezz GizemnazS alacaginiz besige gore slin derim benim besik buyuyen besik icini cok daraltiyordu..pirre cardin uyku seti sldim indirimdeydi iyi de oldu..