210696 Bsrglpp canım türkiye hastanesinde doğum yapmıştım 2,5 sene önce hamilelik sigortası yaptırmıştım 3600 e geldi kontroller dahil . En son fiyat aldığımda 6 küsür demişlerdi. Demirhayat sigorta bir araştır istersen
Ilkayy Bsrglpp evet avrupadayım Gaziosmanpaşa medicale gidiyorum hemde oda süslemesi ve fotoğrafçısı. İcinde 6 bin
Bsrglpp 210696 tamam canım bi araştırırım, cidden almış başını gidiyor. Daha geçen ay 6500 dü muayene desen 215 sen 270 olmuş
210696 Bsrglpp evet ben Özgür hanıma gidiyordum çok memnundum ama malesef gidemem bu şartlarda. Bana kalırsa sigorta yaptır özel testler hariç herşeyi kapsıyor kontrollere para vermezsin en azından
Bsrglpp GBU Türkiye hastanesi benim ki :/ doktorumu seviyorum sağlıklı gelsinler inşallah ama cidden özeller çok paracı ya bu kadar fiyat arttırmaları
GBU Bsrglpp Evet sürekli fiyat artıyor geçen sene 4.500 diyorlardı her sorduğumda diğer aya fiyatlar yenilenebilir diyorlar. Doğuma yakın bidaha sorucam
Dilekcnkn Bsrglpp Bht clinic hastahanesine ama benim ocaktan beri bu fiyatta sanırım tekrar hastahanelere zam yapmışlar burada çok gördüm bu yıl 3 kez zam yapan hastahaneler var medipol falan
Caglabade Bsrglpp ankara memorialde doğum yapıcam 10bin tl nakit verdim zaten 34. Haftada başlamıştık farklı şehirden geldiğim için
Busrabaksii Gaziosmanpaşa şafak hastanesine gidiyorum ben bugün fiyat sorduk. Normal 2500- zorunlu sezeryan 3000- isteğe bağlı 3500. Normal doğuma ek epidural 750 tl