adige06 Karnım acıktı ve oturdum yarım ekmekle tulum peyniri ve yeşil zeytin yedim üstüne de Paskalya çöreği yedim 😅 nedense hep bu saat olunca acıkıyorum 😋🤤 sürekli kahvaltı yapabilirim
Oznurunkoftesi adige06 ayyy ben de aynı durumdayım valla. Karışık tost yaptım yedim vişne hoşafıyla. Üstüne de çikolatalı süt içtim şimdi. Ne istediğimi de bilmiyorum midem çorba gibi 😂😂
adige06 Kucukmucize ayy deme ya her yaptıklarından canım istedi düşündüm acaba yarın anneme gitsem de yapsak mı dedim 😂😂
adige06 Oznurunkoftesi evet ya insanın canı aynı anda hem ekşi hem tatlı ister mi🙈 sonunun kötü biteceğini bile bile yiyorum bazen
Gamzebrb adige06 bu saat yine iyi bende 2 den sonra acıkıyorum gecen gün gecenin 4 ünde kalkıp hamur işi bişey yaptım yedim 😁
adige06 Gamzebrb oh maşallah bak onu yapamam işte ona üşenirim daha yatmadım ya ondan yedim 🙈 afiyet şifa olsun bebişlere
Gamzebrb adige06 valla ben üşenmiyorum canım ne isterse o anda yapıyorum yarasın bebişlerimize löp löp et olsun 😁
Busra-61 adige06 bende çok acıkıyorum ama yatmaya yakın yiyince gece çok mide bulantısı yapıyor bende yatmadan 2 saat öncesine kadar artık birşey yemiyorum geceler daha rahat geçiyor 😊
adige06 Busra-61 en güzeli aslında öyle hergün yeyince de bu sefer alışkanlık yapıyor hep acıkıyor insan 🤤