Buseninannesi_21 Hafissee Canim bir şey sorabilirmiyim konuyla bir ilgisi yok ama sende sezaryen doğum yapmistin değil mi
Halenur-42 Helva süt mü yapıyormuş çok severim alayım bari sabah akşam ekmek arası yapar yerim 😀 süt çok içiyorum soğuk şeylere hasret kaldım 😀 marul da süt yapıyormuş marul su yaş incir tüketiyorum bende daha çok 😌
Buseninannesi_21 Hafissee Bende cuma günü spinal sezaryen oldum 😊 ama bebiş meme tutmuyor ya daha küçük olduğu için mi bilmiyorum siz nasıl tutturdunuz sütüm geliyor yetecek kadar ama bebiş emmiyor.
Hafissee Buseninannesi_21 cesaretli ol 😁 dogumdan önce saglık ocagında anlattılar nasıl oldugunu zaten elinle tutma şeklini falan. Ben hemen kendim tutturdum hemşire geldi nerden biliyorsunuz böyle emzrip tutturmayı falan dedi 😁 bende saglık ocagında anlattılar demiştim 😁
Mrc34 Peki kimi diyor bulgur süt yapar kimi diyor gaz🙄 yoğurt , karpuz için de aynı şeyler duyuyorum çevremden. Tecrübeli biri aydınlatsın lütfen
Buseninannesi_21 Hafissee Bize doğumdan sonra kimse göstermedi hemşire felan siz emzirtin dediler maalesef ya ben beceremiyorum ya da bebek tutamiyo
Hafissee Buseninannesi_21 nasıl göstermediler söyle göstersinler ya da internetten bak ögren cocuk aç kalmasın
tgba715 Hafissee irmik helvası, tahin helvası, karpuz, bol su, yulaf, dinlenmek.. henüz hanileyim ama bunları duydum