Aysnremir23 Kızlar 3 yaşında oğlum var hamileyken çok çatlağım oldu karnımda kırmızıydı şuan sedef gibi ama rahatsız oluyorum hamileyken çok şey kullandım ama yinede çok oldu 😔 varmı tavsiyesi olan şunu kullan diyebilen 🤔🌹
Zeysezer Aysnremir23 kuzenim at kılı fırçası kullanmış doğumdan sonra geçtiğini söylemişti denemediysen dene istersen
Ayseee4238 Aysnremir23 doğal kantaron yağı ve saf zeytinyağı kakao yağı diyolar ben evde şimdi kendim doğal kantaron yağı yaptım olması için 41gub beklemem gerekiyormuş o olana kadar da öncesinde şeker ile pleeng yapıp arkasından saf zeytinyağı ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum bakalım ins faydası olur
Nihanus Aysnremir23 benim karnım hiç çatlamamıştıda popom inanılmaz çatlamıştı ve mosmordu karnıma hep lierac sürdüm belki ondan çatlamadı belkide ırsi bilemiyorum ama popom mor mor kocaman çatlaklarla doldu doğumdan sonra yine aynı markanın çatlak sonrası serumunu aldım bence fazla etkilemedi 1 sene gibi bir sürede kendi kendine rengi açıldı şimdi beyaz oldular farkedilmiyor ama bi değişik dokununca hissi
Ferda_sen Benimde 2. Gebeliğim 31 haftalığım çatlağım yoğun değil ama illaki var ne geçirir bilemiyorum galiba biraz genetikle de alakalı deri yapısıyla falan olsa gerek. Sarı kantaron yağı diyorlar ondan da deniycem
Zeysezer Aysnremir23 yok sadece onu kullanmış her gün on dk masaj doğumdan birkaç ay sonra yapmış o geçmiş tamamen. Hamilelikte nemlendirici uygulamış sadece
Ayseee4238 Aysnremir23 kayinvalidem koyden kantaron otu toplamış aktarlarda da bulabilirsiniz onu doğal zeytinyaginin içine koydum cam bı kavanoza ağzını sıkıca kapatıp güneşte 41 gün bekleteceksiniz.
Aysnremir23 Nihanus evet benm de karnım beyazladı ama değişik oldu 🙄 bende bioil falan kullandım yağ falam sürdüm hamileyken ama hiç işe yaramadı.
Aysnremir23 Zeysezer hadi ya acaba az mı çatlağı olmuş bende alayım ondan işe yarar mı ki artık nerdeyse 3 buçuk sene oldu doğum yapalı
Nihanus Aysnremir23 o evet hiç faydası yok bioilin gerçekten kimseye yaramamış düzgün şu kantoron olayını bi deneyeceğim bende ama
Zeysezer Aysnremir23 keşke daha önceden yapsaydın ama denemekten zarar görmezdin derin çatlaktı bildiğim