Elbet-birgun-kavusacagiz Cok sukur geldik en heyecanli yerlere persembe gunu yumurta toplama olucak allahin izniyle 🥰 sizlerrden dua istiyorum kimin duasi kabul olunur bilinmez. Saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallah🥰🥰
Zeyna27 Elbet-birgun-kavusacagiz rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana ve bana da çok istiyorum umarım herşey güzel kalbince olur canım 🙏🏻❤️
Kucukmucize Elbet-birgun-kavusacagiz hayırlısı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim bende tüp bebekle hamileyim
Mom653 Elbet-birgun-kavusacagiz rabbim hayırlısını versin canim hiç heyecan yapma akışına bırak Allah’ım gönlünce nasip etsin inşallah
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz Hadi inşallah güzel haberlerle alman dileğiyle Allah gönlüne göre versin 🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Zeyna27 amin canm insallah allah razi olsun rabbim sanasa nasip eylesin insallah🥰
Zeyna27 Elbet-birgun-kavusacagiz dualarımdasın inşallah önce sana sonra bana ve olmayan herkese nasip etsin rabbim
Elbet-birgun-kavusacagiz Kucukmucize amiin canm allah razi olsun insallah sende saglikla kavus evladina🤲🤲🥰suanlik sormak istedigim bisey yok ama tedaviden sonra neden olmasin🥰🥰🥰💙
Kucukmucize Elbet-birgun-kavusacagiz amin canım inşallah allahım tez zamanda siZede nasip etsin 🙏🙏tabikide sorabilirsin 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz Kucukmucize cok sukur iyiyim canm evet oldu 🤲🥰simdi tranferi bekliyoruz allahin izniyle guzel gidiyo hersey 🥰🥰🥰
Kucukmucize Elbet-birgun-kavusacagiz canım ilk gün kaç tane yumurta toplandığı söylediler 1.gün kaç tane döllendigini aradılar 3.gün 5.gün aradılar kaçar tane 3 kaçar tane 5 olduğunu
Elbet-birgun-kavusacagiz Kucukmucize dun doktorum yanima geldi soyledi canm kac yumurta topladigini. Ama embriyologlar hala aramadi yarin ararlar insallah hersey yolundadir🤲
Melekhkn Elbet-birgun-kavusacagiz hakkında hayırlısı olur insallah canım çok zorlu bi süreç ama sonu güzel tüp bebekle suan 4 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz Melekhkn amiiin amiiin allah razi olsun 🤲🥰canm sende saglikla kavus evladina🧿