Mervenurns Allahm bugün 2.defa sürekli oynadığını izledim. Göbeğimden bir sağa bir sola oynayıp durdu. Sürekli izliyorum dışarda işyerinde yürürken hissedip sürekli durup bakıyorum siz de mi böylesiniz 😁
2-prensesannesiii Mervenurns 19. Haftadayim bizde öyleyiz 💙 disardan izliyorum hareketlerini çok heycanli 😍
Aslhn12 Mervenurns haha ilk gebeliğin mi benim ilk gebeliğim belki ondan bu kadar heyecanlı ve hevesliyim şaşırıyorum.22 haftalığım Ben de öyleyim her işim gittiğinde uzanıyorum elimi koyuyorum tekme atıyor izliyorum bir sağa bir sola izledikçe hoşuma gidiyor çok güzel bir duyguymuş 🥺
Didemmmmm Mervenurns biz de 25+4 üz aynen söylediğin gibi kıpır kıpır oğlum maşallah 🧿 özellikle akşamları yerinde durmuyor 🙏🏻💙 balık gibi bir orda bir burada 😂 annesi gibi yerinde duramıyor Karadeniz uşağım 😂😂
Yagmur00 Mervenurns aynen oyle vurunca bakıyorum ben bakıyorum duruyor sonra ben ilgilenmiyorum tekme havda ucuyorr ben vıdeo cekıyım diyorum sus yok yık yok parmakla dokunuyorum karıma ses yok 🤭🤭🤭😀