EsenPelin Bazen ortada hıssedıyorum his olarak ama . Ama hep solda duruyor sağ taraf sanki boş hep size de oluyor mı
Deda EsenPelin Benimde hep solumdaydı oğlum hala solumda😊😊😍 sol kaburgam sol kürek kemiğim hep solum ağrıyo ağırlıkta 😀😀 25 haftalık benimki de
shtngstr EsenPelin bende hep solda hissediyorum ultrasonla bakarken doktorum da hep soldan bakıyordu solda gibi hissediyorum dedim evet solda dedi bende 13 haftalığım 🤗
EsenPelin Deletedmom65 zaten öyle hareket falan hıssetmıyorum degısık bir his oramda bişey var gibi sağ taraf eskı hamıle olmadığım halle aynı . Solda bişey var ne olduğu bellisiz gibi ama büyük olasılıkla Bebek yani
deletedmom321 EsenPelin ultrasonda nerede durduğu görülür. Ben de öyle hissediyordum doktor orada gövdesi ve ayakları dedi Benimki de kız :)
Deda EsenPelin Evet doğrudur ben 3 haftamda öğrendim hep sol kasığımda bişey bi ağrı gibi his vardı hepte solumda büyüdü 😊 Hatta doktora sorduö solumda dimi dedim evet dedi
Deda EsenPelin Bi tahmin söyler yanılır benimkine ısrar ettim diye kıza benziyo demişti 12 haftamda ama daha sonra erkek olduğunu öğrenmiştik. 16. Haftalarda artık belli olur bende öyle öğrendim
biiiidamla EsenPelin ben 22 haftalık gebeyim ilk günden beri hep solda...oğlumda ilk sağda hissetmiştim ama sonradan sağ-sol dolaşmıştı 😂 kızım hep sol tarafımda çok nadir bazen sanki sağa mı geçti diye bakıyorum ama yok soldan soldan geliyor tekmeler 😂