Rahime_47 Kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic. Mide bulantilarim bu hafta azaldi biraz. Oda olmasa sanki hamile degilim.. korkuyorum surekli bebegim iyimi diye düşünmekten
FusunF Rahime_47 bende 15+4 ama bende korkuyorum acaba iyi mi diye bu haftalarda mide bulantımda yok belirti arıyorum kendimde resmen benim başlarda vardır mide bulantım
secoz Rahime_47 kız ben 26. Haftadayım bebek hareket etmese hamile olduğuma kendim bile inanmıycam 😂😂😂
Merve_0109 Rahime_47 kendine niye stres yapıyorsun ki mide bulantıları ilerleyen zamanda azala bilir farklı hadiseler çıkacak daha boğaz yangını akıntı gaz sorunu ihsal kasık ve bel ağrıları ayakta uyuşma rahat oturamama hohooooo daha çok şey yaşıcan keyfini çıkar
secoz Rahime_47 ayy inşallah 😊 öyle bi hareket oluyo ki bazen diyorum ki bi dur artık kızım ya diye konuşuyorum 😂😂😂😂
MELOMEL Ben de sizin gibiydim. Hamile değilmişim gibi geliyordu . Doktor iyi dese de iyi mi diye endişe ediyordum saçma bi şekilde. İlerleyen aylarda karnınız büyüdükçe ve hareketlendikçe öyle bi endişeniz kalmıyo merak etmeyin 😊