G_M_Z @humasultan3443 merhaba normalde de bu hastaneye mi gidiyorsunuz ? Muayene ücretleri hakkında bilginiz var mı kadın doğumun?
humasultan3443 G_M_Z evet normal kontrollerime de bu hastaneye gidiyorum Ayşe Akbulut’a çok memnunum 80 TL muayene ücreti ama sigortayla galiba normal ücreti 450 TL
cinardefnemoms Avciii cihan tıp merkezi kaynarca 350 TL bugün çektirdim herşeyini söyledi detaylı baktı
G_M_Z @humasultan3443 sgk yı mı kastediyorsunuz sigorta derken yoksa tamamlayıcı sağlık sigortası filan mı?
humasultan3443 G_M_Z yok o hastane A plus hastane diye geçiyor SGK karşılamıyor eşimin iş yerinde yapılan özel sağlık sigortası var
G_M_Z @2melekannesi_ merhaba ben de kendisine gitmek istiyorum detaylı ultrason için internette arattığımda hep Zeynep kamil hastanesi çıkıyor. Kliniğinin adresi var mı acaba nasıl bulabilirim?
2melekannesi_ G_M_Z ümraniye santral iş merkezi diye geçiyor akbankın olduğu bina hemen. Aslında numarası da vardı ama sildim gittikten sonra erbil çakar diye burdaki postlarda aratırsanız numarası adresi yazıyor