Neslisss123 Bugun tuvaletten sonra peceteye biraz kan geldi.Doktor bir risk yada sorun yok dedi progestan fitil verdi.Sorum su; bu kanama devam edicek mi ara ara? Edicekse fitil kac gun sonra etki edip kanamayi bitirir? Yardimci olursaniz sevinirim.
husnekoklukaya Neslisss123 canım merhaba bende yeniyim 6+1. Ve 4. Haftaydı lekelenme gördüm kahvemsi. Hemen dr gittim Progestan alttan kullanımını verdi . Ertesi güne geçti . Progestan kanamayı durduruyor
tazeannecik1 Neslisss123 bende kullanıyorum dün başladım bakalım bugün biraz daha geldi doktor günde 2 fitile çıkarttı bebek iyi dedi rahim duvarından kaynaklıymış kanama ayaklarımı uzatıyorum bir kaç güne geçer İnşallah 🤲🏽
suleoksuz Bende 2 gün sürmedi kesildi kanamam progestan kullanıyorum hala şimdi hafif koyu sarı lekeler geliyor ama risk yok çok şükür 🙏🏻
cosarburcu Neslisss123 Canım benimde 6. haftada ufak bi kanamam olmuştu progestan fitil kullandım 6 gün sonunda bıraktım yerleşme kanaması oluyor genelde hemen geçer endişelenme 😍
Neslisss123 Ben 23. Haftanin icindeyim.Simdiye kadar olmamisti boyle bir sey.Cabuk biter insallah.Bir sebep bulamadi doktorumda.